VIDEO PAPARAZZI / E milionar, deci face ce vrea portofelu’ lui! Cum s-a cherchelit bine de tot un baştan de faţă cu iubita

+4 click pentru
galerie

Cine-a pus cârciuma-n drum, ăla n-a fost om nebun! Aşa pare să-şi spună unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. E milionar, dar a comis-o rău de tot, în văzul lumii, de faţă cu iubita sa.

Lui Dan Nicorescu, căci despre el este vorba, îi place mult de tot vinul. Numai că, spre deosebire de alţi bărbaţi, afaceristul nu vrea să se încurce cu şpriţul de vară, ci preferă să bea sec.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Dan Nicorescu într-un restaurant de fiţe din Capitală. Însoţit de iubita sa, cunoscutul milionar a servit prânzul, iar apoi s-a pus pe consumat.

Baştanul a comandat vin rose şi, fără să stea pe gânduri, a dat gata pahar după pahar. La un moment dat, iubita acestuia a fost nevoită să plece de la local. Amabil, Dan Nicorescu a condus-o pe femeie afară, însă a lăsat impresia că picioarele nu îl mai ascultau.

Totuşi, după ce iubita s-a urcat într-un taxi, milionarul s-a întors la locul faptei. Hotărât, omul a continuat să soarbă cu poftă din pahar, semn că setea era departe de a fi potolită.

După câteva zeci de minute, iubita lui Dan Nicorescu s-a întors la restaurant. Bucuros de acest lucru, baştanul a continuat să comande de băut. Intraţi ziua în localul respectiv, cei doi amorezi au plecat acasă seara. Ameţit bine, celebrul milionar şi-a lăsat iubita să conducă maşina de lux pe care o deţine.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Idolul fetelor de la APACA nu se dezminte nici la 71 de ani! Apariţie devastatoare a lui Petre Roman

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Se comportă deja ca un cuplu sudat! Cât de cuminţel este iubitul Biancăi Drăguşanu cât timp blondina lucrează la corpul cu care l-a fermecat pe milionar

Cunoscut pentru averea impresionantă pe care o are, Dan Nicorescu a început să-şi construiască imperiul încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. El a făcut comerţ în Turcia şi în Serbia, iar la 28 de ani avea deja primul milion de dolari. Apoi, pas cu pas, conturile acestuia s-au umplut cu sume uriaşe de bani. Gurile rele spun că afaceristul deţine aproape un miliard de dolari!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest