VIDEO PAPARAZZI / Ea cere, el execută! Cum este ţinut sub papuc fiul unui afacerist celebru

+5 click pentru
galerie

Fiul unui afacerist celebru din România a crezut că dat lovitura, după ce s-a combinat cu una dintre cele mai foacoase blonde din lumea mondenă. Ghinion! Fata e frumoasă, dar îl ţine sub papuc pe băiatul de bani gata.

De ceva vreme, Dan Petrache, fiul cunoscutului afacerist Adrian Petrache, zis „Şefu’”, trăieşte o poveste de iubire alături de Raluca Bratu. Îndrăgostit nebuneşte, acesta îi face toate pofetele celebrei bunăciuni. Femeie versată, aceasta profită la maximum de bunăvoinţa bărbatului.

Aşa s-a întâmplat şi cu câteva zile în urmă, atunci când Dan Petrache şi Raluca Bratu s-au relaxat alături de o prietenă, chiar în faţa magazinului deţinut de aceasta. Chiar sub ochii paparazzilor Spynews.ro, blondina a făcut instrucţie cu iubitul ei.

La un moment dat, pentru că nu mai avea ţigări şi pentru că o sete cumplită nu îi dădea pace, Raluca Bratu l-a pus la treabă pe fiul milionarului Adrian Petrache. Fără să comenteze, Dan Petrache a mers şi i-a cumpărat tutun şi apă plată iubitei sale.

Apoi, dornic să obţină o mică „recompensă”, tânărul de bani gata a vrut să o sărute pe bunăciune. Surpriză! Raluca Bratu şi-a tras capul înapoi, nedorind să-i facă pe plac acestuia. Culmea, Dan Petrache nu s-a supărat şi a continuat să socializeze cu cele două reprezentante ale sexului frumos.

Caftit măr pe litoral

În 2013, la Mamaia, într-un club de fiţe, Dan Petrache a fost implicat într-un scandal monstru. După o bătaie ca în filme la care a luat parte şi Jimmy Tohme, un afacerist controversat, fiul celui poreclit „Şefu’” a ieşit foarte şifonat. Mai exact, acesta a fost purtat pe braţe de bodyguarzi după ce a încasat un pumn în plină figură.

„Am iesit în oras, aşa cum fac mereu, împreună cu prietenii mei. Si pentru că atunci când suntem la mare ne place să mergem într-un anumit local, ziua a început cu un prânz pe care l-am luat impreună cu mai multi prieteni în acel restaurant-bar. Spre seara insă, mai exact în jurul orei 19:00, la masă am rămas doar patru băieţi. Gălăgie, muzică… la un moment dat, l-am zărit pe unul dintre prietenii mei discutând cu un bărbat la o altă masă. Dupa gestică mi-am dat seama ca era vorba de o ceartă. Evident, m-am apropiat şi le-am spus băieţilor să ieşim afară, să nu fim priviţi de toată lumea din local. Dar nu am mai apucat să ieşim. Cel cu care se certa prietenul meu (despre care ulterior am aflat că se numeşte Jimmy Tohme) a început să spargă sticlele pe care le avea pe masă. Îmi aduc aminte că imediat au apărut bodyguarzii localului şi că, în îmbulzeala creată, unul dintre ei mi-a tras un pumn în gură. În concluzie, cine a bătut pe cine? Regret cele intamplate, îmi asum răspunderea gesturilor mele, cer scuze celor cărora le-am creat neplăceri în mod involuntar”, spunea la acea vreme Dan Petrache.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro