VIDEO PAPARAZZI / Ea e cea mai provocatoare „zână”! Andreea Marin a mers la cumpărături îmbrăcată interzis de sexy

+5 click pentru
galerie

Andreea Marin face ce face şi reuşeşte să iasă în evidenţă! Recent, în Bucureşti, „Zâna” le-a tăiat respiraţia reprezentanţilor sexului tare. Vedeta a ieşit la shopping îmbrăcată interzis de sexy.

Cu câteva zile în urmă, Andreea Marin a simţit nevoia să meargă la cumpărături. Astfel, sub privirile paparazzilor Sypnews.ro, „Zâna” s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi s-a deplasat într-o zonă în care era amplasat un supermarket.

Vedeta a surprins la capitolul vestimentar. Cu această ocazie, Andreea Marin a purtat o salopetă kaki şi bocanci militari. Totuşi, nu această ţinută i-a făcut pe bărbaţi să întoarcă privirile. Fără îndoială, masculii au fost impresionaţi de decolteul generos afişat de celebra femeie.

Neinteresată de suspiunele reprezentanţilor sexului tare aflaţi în preajma sa, Andreea Marin şi-a văzut liniştită de treburile sale. După ce a achiziţionat produsele de care avea nevoie, bruneta s-a urcat în maşina sa şi s-a făcut nevăzută.

A vrut să-şi pună capăt zilelor

În primăvara acestui an, Andreea Marin şi-a deschis sufletul în faţa Mădălinei Bălan, reporterul Antena Stars, şi a vorbit despre o perioadă cruntă din viaţa ei, în care, din cauza depresiei, a vrut să se sinucidă.

"A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicaie, e fpt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe intrnet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu mAş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm", a declarat Andreea Marin.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini-bombă cu starul lui Gigi Becali! Cristi Manea şi videochatista lui au dat frâu liber sentimentelor într-o cafenea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro