VIDEO PAPARAZZI / Ea e fina manechina! Cum se întreţine Crina Abrudan ca să nu-l dezamăgească pe naşul „Oli”

+4 click pentru
galerie

Crina Abrudan, soţia lui Gabi Popescu. © Facebook

Chiar dacă nu mai este de multă vreme nici în floarea vârstei, nici în atenţia camerelor de luat vederi, Crina Abrudan are grijă de corpul ei. Pentru a nu pune niciun gram în plus, soţia lui Gabi Popescu stă departe de ispitele culinare.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Crina Abrudan într-un mall din Capitală. Însoţită de o prietenă, vedeta a mers la o cafenea. Cunoscută blondină a comandat apă plată cu lămâie. Nu ştim ca diva să se pregătească pentru vreun concurs de miss, însă se pare că ea ţine mult să nu-l dezamăgească pe naşul Cosmin Olăroiu. Vorba aia, toată lumea ştie că „Prinţul Deşertului” a fost darnic la nuntă.

Gestul vedetei a fost imitat şi de prietena ei. Cu apă în pahare, cele două femei s-au simţit minunat îna în compania celeilalte. Nu o dată, Crina Abrudan şi amica ei au râs cu gurile până la urechi.

Fina e cu silueta, naşul „Oli” cu reţeta

În timp ce fina sa nu vrea să aibă probleme cu greutatea, Cosmin Olăroiu stă cu gândul numai la mâncare. În ultima vreme, antrenorul a postat pe reţelele de socializare fotografii cu diverse preparate ale unui restaurant din Emiratele Arabe Unite aflat în proprietatea unei prietene de-ale sale. „Cea mai bună mâncare din Dubai”, a scris „Oli”, semn că a gustat fiecare produs culinar în parte.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost barosan de top, iar acum a ajuns la mop! Imagini incredibile cu Dinu „Vamă”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nepotul favorit al lui Gigi Becali a comis-o! Ce a făcut Lucian Becali în timp ce unchii Giovanni şi Victor erau condamnaţi la închisoare

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest