VIDEO PAPARAZZI / Ei când fac cumpărături, o fac pe bune! În plină pandemie, Nadir și iubita lui nu se joacă! Cum au fost surprinși cei doi în toiul zilei

+3 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus pare să sperie pe toată lumea, iar același lucru se întâmplă și în cazul vedetelor noastre. Nadir și iubita sa au fost surprinși de Paparazzii Spynews.ro chiar în timp ce veneau de la cumpărături, iar imaginile ce stau dovadă arată faptul că țin cont de reguli și respectă sfaturile autorităților.

Situația prin care trece România în această perioadă nu este deloc una ușoară, iar același lucru îl pot spune cu siguranță și vedetele noastre. Toate activitățile li s-au suspendat, iar acum sunt nevoite să stea izolate în casă și să iasă din locuințe doar pentru urgențe sau cumpărături. 

Același lucru putem spune că îl face și Nadir, deoarece paparazzii SpyNews.ro au fost pe fază și l-au surprins pe acesta în febra cumpărăturilor alături de frumoasa sa iubită și cea care i-a oferit cântărețului doi copii.

Protejați împotriva virusului și cu un cărucior plin de cumpărături

Complet echipați împotriva virsului, cu mască de protecție la gură și cu mănuși, cei doi au fost observați chiar în timp ce veneau de la cumpărături, dar când spunem cumpărături nu vă gândiți la câteva produse, ci la un adevărat cărucior, plin cu vârf. 

Cei doi au achiziționat mai multe produse pentru strictul necesar, cel mai probabil țin cont de regulile impuse de lege și ies in casă mai rar, iar atunci cumpără tot ce au nevoie. După ce au ajuns la mașină, Nadir și iubita au început să ia din căruciorul plin cu vârf produsele și să le bage în portbagaj. Printre acestea am remarcat și un bax cu hârtie igenică, dar și apă, dar și o cutie uriașă în care se pot depozita mai multe lucruri. 

După ce l-a privit pe iubitul său timp de câteva momente cum descarcă lucrurile, iubita lui s-a urcat în mașină, iar după ce Nadir a terminat de pus toate produsele în portbagaj au plecat rapid din parcarea supermarketului.

Nu s-a căsătorit cu mama copiilor săi  

Până în acest moment,  Nadir și mama copiilor săi nu s-au căsătorit, însă planuiesc serios să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, chiar dacă ei se consideră o familie și așa. Artistul a declarat în urmă cu ceva timp că își dorește să-și unească destinul cu iubita sa într-o biserică catolică. 

”O să ne căsătorim într-o biserică catolică, părinții sunt de acord. Tata m-a învățat să fiu de religie om, nu-mi fac cruce, dar mulțumesc pentru tot ce am.", spunea el la Agenția Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro