VIDEO PAPARAZZI / El cere, ea execută! Aylin Cadîr, pusă într-o situaţie neaşteptată chiar de propriul fiu

+4 click pentru
galerie

Copiii sunt simpatici, dar au şi idei trăsnite! Mamă a doi băieţi superbi, Aylin Cadîr a avut parte de o experieţă inedită. Vedeta a fost pusă într-o situaţie neaşteptată chiar de fiul ei cel mare.

Recent, actriţa l-a dus pe Pavel Ali, întâiul său copil, la frizerie, ia puştiul i-a dat decisiva. În timp ce hair-stylist-ul îl tundea de zor, micuţul i-a spus mamei sale că vrea să se uite la desene animate.

Cum în salonul respectiv nu se afla instalat niciun televizor, Aylin Cadîr s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul telefonului mobil. Vedeta a scos aparatul din geantă şi i-a îndeplinit dorinţa fiului său. Fericit, Pavel Ali nu şi-a dezlipit ochii de pe ecranul telefonului mamei sale, până când a coborât de pe scaunul frizerului.

Aşadar, viaţa de mămică dedicată nu este deloc uşoară! Când copilul cere, cea care i-a dat viaţă execută. Cel puţin aşa stau lucrurile în cazul lui Aylin Cadîr.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În oraş, ea e cea mai tare! Alexandra Becali l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât tatăl ei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e bomba bombelor, prinţesa prinţeselor! Loredana Chivu, în sânii goi, la shopping! Imagini explicite

Aylin Cadîr s-a născut pe 16 decembrie 1985, în Constanta, şi este o cântăreață și actriță de origine turcă din Romania. Tânăra s-a remarcat pe scenă în anul 2003, în cadrul concursului "Alege Asia" în urma căruia a fost înființată formația „Pops”.

Pe plan personal, Aylin Cadîr trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Traian Paicu. Cei doi sunt căsătoriţi din 2011 şi au împreună doi băieţi: Pavel Ali şi Amza.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro