VIDEO PAPARAZZI / Fac echipă bună acasă, dar și la muncă. Cum a fost surprins Ionuț Dolănescu alături de familia sa, în public

+4 click pentru
galerie

Familia este totul. Asta dovedește Ionut Dolănescu, cu fiecare apariție a sa. Celebrul cântăreț de muzică populară este nedezlipit de cei dragi, chiar și atunci când muncește. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară din România. Cunoscutul interpret are o familie minunată, formată dintr-o soție iubitoare și trei copii absolut superbi, de care sunt în egală măsură extrem de atașați.

De curând, Ionuț Dolănescu și soția lui Doiniția au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în niște ipostaze demne de lăudat. Cei doi împreună cu fiica lor au demonstrat că fac o echipă desăvârșit atât acasă, cât și când vine vorba despre muncă. Lucrând împreună, aceștia transformă „serviciul” într-o adevărată distracție, având posibilitatea de a petrece clipe minunate în familie.

Fiica lui Ionuț și al Doiniței Dolănescu se simte extrem de bine în compania părinților săi. Așadar, deși are o vârstă fragedă, micuța a preferat să își însoțească părinții la... muncă. Îmbrăcați elegant, aceștia au plecat împreună la filmări, iar paparazzii noștri au fost pe fază!

După ce și-a condus precaut mașina de lux, Ionuț Dolănescu și membrii familiei sale au coborât din aceasta în curtea unei parcări. În imaginile surprinse se poate vedea cu ușurință cum îndrăgitul cântăreț de muzică populară și soția lui sunt îmbrăcați la patru ace. Numai Ioana Maria, fiica celor doi, era îmbrăcată ceva mai lejer.

Doinița Dolănescu a ales să poarte o bluză albă, cu un imprimeu deosebit, cu detalii desprine din folclor, o fustă neagră, până în pământ și o centură la mijloc. Soția lui Ionuț Dolănescu și-a completat ținuta printr-o pereche de botine negre. Nici partenerul său de viață nu s-a lăsat mai prejos. Celebrul cântăreț a fost la fel de elegant cum ne-a obișnuit, într-o vestimentație neagră, din cap până în picioare, doar cămașa albă fiind cea care a mai deschis puțin ținuta.

În timp ce Ionuț Dolănescu își ia haina din spate, Doinița Dolănescu și fiica sa înaintează câțiva pași pe lângă mașină, soția cântărețului având în mâini hainele Ioanei Maria, pe care aceasta urma să le îmbrace. După ce au luat instrumentul muzical din portbagaj, cei trei s-au îndreptat împreună către destinație, cu zâmbetul pe buze.

Ce a primit Ionuț Dolănescu din moştenirea tatălui său, Ion Dolănescu

Moştenirea lăsată de regretatul interpret de muzică populară a fost dezbătută după un proces care a durat mai mulți ani. Așadar, în cele din urmă, cei doi frați, Dragoş şi Ionuţ au reuşit să stabilească cum vor împărţi averea.

În cadrul procesului s-a stabilit ca Ionuţ Dolănescu să devină proprietarul vilei situată pe Strada Caimatei. Potrivit evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare frumușică, de peste 400.000 de euro. Cântărețul de muzică populară și-a dorit foarte mult să obţină locuinţa, deoarece aici şi-a trăit tatăl său ultimele clipe din viaţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro