VIDEO PAPARAZZI / Fără mască și mănuși, Alexandra Becali s-a întors din drum. Blonda nu se teme de COVID-19, dar nu acceptă să își aștepte rândul la magazin

+2 click pentru
galerie

Alexandra Becali se declară invincibilă, exact ca tatăl său. Blonda a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro la o tură de cumpărături.

Fiica lui Gigi Becali pare că îi calcă pe urme. Alexandra nu se teme de coronavirus și în plină pandemie, tânăra a ieșit la cumpături fără mască și mânuși de protecție. Dacă multe vedete aleg să se protejeze cât mai bine de virusul ucigaș, se pare că fiica latinfudinarului din Pipera este extrem de relaxată în această perioadă.

Paparazzii au surprins-o pe Alexandra Becali în apropiera unui magazin

Blonda și-a parcat bolidul de lux chiar în fața magazinului, apoi camuflată cu ajutorul ochelarilor de soare, Alexandra s-a îndreptat spre intrarea magazinului.

Îmbrăcată extrem de lejer, cu o pereche de pantaloni de blugi, un tricou gri, hanorac negru și adidași albi, dar fără mască și mănuși de protecție, fiica lui Becali a ieșit din casă pentru a-și face aprovizionarea. Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit deloc cu cele din magazin.

Căci imediat cum a intrat în magazin, Alexandra a și făcut cale întoarsă. Blonda s-a speriat de coada interminabiă la care trebuia să-și aștepte rândul și a ieșit din magazin exact așa cum a intrat, cu mâna goală.

Din cauza aglomerației, fiica lui Gigi Becali nu a putut să își cumpere nimic din ceea ce își dorea. Acest lucru a supărat-o puțin pe Alexandra, căci tânăra s-a întors la mașină cu o falcă în cer și una în pământ.

Supărată, blonda s-a urcat din nou la volanul bolidului sale de lux și s-a îndreptat, cel mai probabil, către un alt magazin, în speranța că a doua oară o să aibă mai mult noroc și își va putea cumpăra alimentele de care are nevoie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro