VIDEO PAPARAZZI / Fiica lui Liviu Dragnea şi-a tras nu doar iubit, ci şi un băiat bun la toate! Cum o răsfaţă Alex Maţaev pe Alexandra!

+7 click pentru
galerie

Dacă vă spune ceva numele Alex Maţaev, ei bine Alex este basarabean şi a fost cât pe ce să caştige marele premiu la X Factor. Cum locul 2 este bun, dar nu destul de bun, Alex a ramăs cu buza umflată!

Se spune că cine nu are noroc la bani, are în dragoste şi în cazul lui Maţaev, putem spune că aşa este! Relaţia pe care o are de 4 ani cu Alexandra Dragnea merge ca pe roate şi cei doi se iubesc ca la început. Faptul că Alexandra are un nume de familie cu adâncă rezonanţă politică, ea fiind fiica liderului Liviu Dragnea, nu a afectat în niciun fel relaţia tinerilor!

Aşadar, cum vara este în toi, l-am surprins pe Alex cu a lui Alexandra, alimentând la o benzinărie pregătiţi să părăsească Bucureştiul cu o destinaţie de vacanţă. Alex Maţaev a avut grijă să-i cumpere iubitei lui ceva de mâncare, a sters parbrizul maşinii, a mai luat ceva pentru drum şi a plecat zâmbitor alături de cea care probabil îi va deveni la un moment dat soţie, mai ales că o relaţie stabilă de 4 ani în lumea mondenă şi politică din România e întocmai ca un mandat care se poate prelungi mulţi ani fericiţi înainte!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro