VIDEO / PAPARAZZI / „Firicel” din „Las Fierbinţi”, filmat într-o ipostază inedită! Chiar şi-aşa...

+2 click pentru
galerie

Actorul care îi dă viaţă celebrului personaj „Firicel” a fost filmat într-o ipostază inedită, într-o cârciumă cu miros de bere şi fum de mititei.

Cuzin Toma a fost surprins, zilele trecute, la o „masă rotundă”, alături de prietenii săi, într-un local din Capitală. Deşi în serial joacă rolul unui beţiv de categoria grea, iar pe masa la care stătea erau câteva sticle cu bere, „Firicel” se trata cu... apă plată. Şi, cu toate că prietenii actorului şi-au aprins imediat ţigările după ce s-au delectat cu mititei, acesta nu a căzut pradă tentaţiei de a trage un fum. Mai ales că este de notorietate faptul că „Firicel” mai pufăie câte una, din când în când. Chiar şi ilegale.

Anul trecut, SPYNEWS a dezvăluit că "Firicel" a fost acuzat de deţinere de droguri. Conform informaţiilor intrate în posesia jurnaliştilor noştri, poliţiştii şi procurorii antidrog au descoperit asupra lui "Firicel" 1,92 gr. de cannabis, un grinder din material plastic şi un grinder metalic (dispozitive speciale pentru mărunţit "iarba"). Totuşi, în opinia procurorilor DIICOT, actorul avea o cantitate prea mică pentru a putea fi suspectat de trafic, aşa că anchetatorii au închis dosarul. Astfel, DIICOT a decis să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

 

Celebritatea nu i-a rezolvat, se pare, probleme financiare, Cuzin Toma având, în ultimii ani, mai multe procese în care creditorii au cerut şi au şi obţinut executarea silită a actorului. Pe lângă bănci şi CREDIDAM, „Firicel” s-a judecat şi cu asociaţia de proprietari a blocului în care locuieşte. După un proces lung, în care a fost nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor alături de soţie, "Firicel" a fost obligat să plătească datoriile de la întreţinere, în timp ce asociaţia de proprietari a fost obligată să achite cheltuielile de judecată. "Admite apelul (formulat de soţii Toma – n.r.). Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că obligă apelanţii pârâţi (Cuzin Toma şi soţia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentând contravaloarea cotelor de întreţinere şi penalităţi. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata (asociaţia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecată - onorariu avocat către apelanţi. Definitivă", au dispus judecătorii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro