VIDEO PAPARAZZI / Flirt la patiserie. Octavian Belu cucerește și cu masca de protecție. Cum a fost surprins marele antrenor

+2 click pentru
galerie

Octavian Belu cucerește și cu masca de protecție © Paparazzi Spynews.ro

Octavian Belu cucerește oricum și oriunde. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele marelui antrenor, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul savuroase. 

Celebrul antrenor, Octavian Belu, nu își refuză nici o poftă culinară, dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro, care îl arată pe Belu așteptându-și rândul la o patiserie din buricul Capitalei. 

Îmbrăcat din cap până în picioare în negru, cu un tricou destul de mulat, accesorizat cu mănuși de protecție negre, dar și cu masca necesară, dovadă că respectă regulile impuse de starea de alertă, Octavian Belu a ieșit din casă pentru a-și satisface poftele culinare. 

Fostul sportiv a așteptat minute bune la rând, timp în care a privit pe fereastra patiseriei pentru a vedea ce anume găsește în vitrine atunci când îi va veni rândul. 

Femeile nu ezită să flirteze cu Octavian Belu 

Până să ajungă în fața vânzătoarei, chiar înaintea sa, o doamnă se pare că a pus ochii pe Belu. Căci, interesul de afla ce oră arată ceasul antrenorului pare că a fost un motiv întemeiat de a se băga în seamă cu aceasta și de a-i dărui un zâmbet discret, dar care putea spune multe. 

Destul de indiferent la zâmbetul doamnei, Octavian Belu s-a uitat la ceas, apoi i-a satisfăcut curiozitatea celei din fața sa și și-a așteptat rândul liniștit pentru a ajunge să cumpere ceea ce îi poftea inima. 

Odată ajuns în fața vânzătoarei, Octavian Belu a luat diferite produse, nu înainte de a o rechema pe doamna zâmbitoare să își ridice comanda. 

După ce respectiva doamnă a părăsit patiseria, Belu a achitat ceea ce și-a cumpărat, apoi, extrem de atent la trafic, s-a îndreptat către casă, cu punga plină de prăjituri și produse de patiserie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro