VIDEO PAPARAZZI / Florin Salam, îmbrăţişări cu o domnişoară misterioasă, în benzinărie. Ce a făcut celebrul manelist înainte de a-l vizita pe Costi Ioniţă

+4 click pentru
galerie

Florin Salam, Roxana Dobre ce părere are despre asta? De curând, celebrul manelist a fost surprins în timp ce îmbrăţişează o domnişoară misterioasă, în public. Ba mai mult, cei doi au schimbat câteva vorbe şi s-au sărutat pe obraz, chiar sub privirile trecătorilor. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Fie că se află acasă, înconjurat de cei dragi, fie în public, vedetei i se fac toate poftele. Florin Salam este tratat ca un adevărat rege, funcţionând pe sistemul "el comandă, ceilalţi execută". Nu ne credeţi? Ei bine, noi avem dovada!

Recent, Florin Salam a fost surprins în timp ce se plimba cu bolidul de lux pe străzile oraşului din Capitală, maşină ce a atras toate privirile. La scurt timp, faimosul manelist a făcut o oprire la benzinărie pentru a alimenta. 

Îmbrăcat elegant, aşa cum ne-a obişnuit, într-un costum albastru, o cămaşă albă şi încălţat într-o pereche de pantofi de culoare închisă, Florin Salam a coborât din maşină să discute cu angajaţii, purtând o pereche de ochelari de soare. Oamenii nu au stat prea mult pe gânduri şi conform indicaţiilor date de manelist, aceştia au pus osul la treabă şi au început să alimenteze şi să cureţe cu grijă bolidul. În tot acest timp, vedeta a aşteptat în linişte, plimbându-se cu mâinile în buzunare, până când în peisaj a apărut o domnişoară misterioasă. 

Florin Salam a fost extrem de politicos în prezenţa tinerei, îmbrăţişând-o şi sărutând-o pe obraz. Aceştia au făcut după şi câteva poze, în urma cărora au purtat o discuţie scurtă. Ei bine, nu vă mai ţinem în suspans! Şatena misterioasă este o fană de-a lui Florin Salam, lucru care nu ne miră, având în vedere că manelistul are admiratori în întreaga ţară. 

După întâlnirea cu admiratoarea care s-a arătat extrem de încântată, Florin Salam a urcat înapoi în maşină, însă după ce un bărbat i-a deschis uşa din dreapta. Apoi, după ceva timp, manelistul a ajuns la destinaţie şi i-a făcut o vizită colegului său de breaslă, Costi Ioniţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro