VIDEO / PAPARAZZI / Fostul logodnic al Ioanei Băsescu a renunţat la "ascuţitoare" pentru un "aspirator de femei"!

+3 click pentru
galerie

Fostul "ginere" al lui Traian Băsescu pare că a trecut cu bine peste condamnare, iar acum profită din plin de libertate,

Giovanni Francesco a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce discuta de zor cu un prieten, în faţa unei cafenele din Capitală. În timp ce pufăia dintr-o ţigară, fostul logodnic al Ioanei Băsescu gesticula larg, etalându-şi ceasul scump, iar la un moment dat, când a realizat că a ajuns la filtru, a aruncat mucul în scrumieră, tacticos. După câteva minute, Giovanni Francesco şi-a luat rămas bun de la amicul său şi a plecat spre maşina parcată în apropiere. Deşi până acum ceva timp italianul conducea o maşină electrică micuţă, cu două locuri, care părea mai degrabă o "ascuţitoare", ca în bancurile făcute pe seama Daciei Lăstun, acum acesta conduce un bolid cu o herghelie de cai putere sub capotă, un "muscle car" american care costă aproximativ 50.000 de euro. 

În urmă cu zece ani, italianul i-a pus pe jar pe poliţiştii de la Circulaţie, după ce aceştia au constatat că "ginerele" lui Băsescu nu avea permis. Iniţial, Francesco a susţinut că are permis italian, însă nu a putut să prezinte documentul, aşa că  Serviciul Cercetări Penale de la Brigada Poliţiei Rutiere a deschis un dosar de cercetare pe numele lui, solicitând să se verifice prin Interpol dacă bărbatul are sau nu "carnet".

La începutul anului, afaceristul Giovanni Francesco a fost condamnat la un an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, într-un proces separat din ancheta DNA privind finanţarea campaniei prezidenţiale din 2009 a lui Traian Băsescu. Decizia a fost dată de Tribunalul Bucureşti şi nu este definitivă. În acest caz, Giovanni Francesco a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA pentru o condamnare de 1 an si 6 luni de inchisoare. Potrivit minutei instantei, judecatorii i-au confiscat suma de 100.000 de lei, bani care ar fi fost dobanditi de Giovanni Francesco prin savarsirea infractiunii de spalare a banilor. „Mentine masurile asiguratorii dispuse de procuror in vederea acoperirii pagubei produse prin infractiunea de evaziune fiscala, pana la concurenta sumei de 735.098 lei”, se mai arata in sentinta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest