VIDEO PAPARAZZI / Fostul şef al Vămii Bucureşti e cel mai tare „Don Juan”! Iată ce bunăciune şi-a tras Silviu Văduva

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un veritabil „Don Juan”, Silviu Văduva a dat lovitura! Fostul boss al Vămii Bucureşti s-a combinat cu o bunăciune. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă, în premieră, imagini cu cei doi îndrăgostiţi.

La început de an, Silviu Văduva surprinde pe plan sentimental. Cunoscutul bărbat a cucerit-o, recent, pe o brunetă misterioasă, de toată frumuseţea. 

Mândru nevoie mare, Silviu Văduva o răsfaţă de zor pe noua sa bombă sexy. Zilele trecut, renumitul „Don Juan” i-a oferit superbei sale partenere o după-amiază de neuitat.

Mai exact, acesta şi-a dus iubita într-un restaurant de fiţe din Capitală. Acolo, cei doi îndrăgostiţi au servit prânzul, într-o atmosferă de vis. Răsfăţul a durat aproximativ două ore, timp în care cei doi "porumbei" au servit numai preparate alese.

Cu această ocazie, noua cucerire a lui Silviu Văduva a întors toate privirile. Focoasa brunetă a purtat o fustă scurtă, fapt care i-a făcut pe bărbaţii aflaţi în localul respectiv să suspine. 

La plecarea din restaurant, misterioasa femeie a făcut un gest demn de toată lauda. Aceasta s-a urcat la volan şi l-a dus acasă pe Silviu Văduva. 

S-a iubit cu femei celebre

Silviu Văduva se poate lăuda cu faptul că a „marcat” la femei care mai de care mai celebre. Printre „victimele” fostului şef al Vămii Bucureşti se numără Ramona Gabor şi Magda Pălimariu. Celebrul Don Juan a încercat să o seducă şi pe Elena Băsescu, însă „EBA” nu i-a căzut în plasă. 

A fost şef doar 10 zile

Silviu Văduva a fost numit în funcţia de director executiv al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale pe data de 21 februarie 2011. Acesta a demisionat din funcţie la începutul lui martie 2011, din cauza „atacului mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control” şi pentru că nu a dorit să ştirbească „imaginea unor instituţii publice”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Diaconescu se ţine de aroganţe! Ce făcea fostul om de televiziune în timp ce mama soacră era la piaţă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sorin Oprescu are o iubită de nota 10! Cum îl răsfaţă Adriana Nica pe fostul edil al Capitalei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro