VIDEO PAPARAZZI / Gata cu pretențiile! De frica pandemiei, Adrian Enache a mers la piață pentru provizii

În plină pandemie de coronavirus, Adrian Enache a renunțat la pretenții! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe artist în timp ce-și făcea cumpărături, însă nu de oriunde, ci de la.. piață!

Coronavirus a ajuns să fie de necontrolat și asta nu o spunem doar noi, ci numărul persoanelor infectate care continuă să crească de la o zi la alta. Oamenii se tem pentru viețile lor și au ales să izoleze în casă, însă nu se știe pentru cât timp. 

A renunțat la pretenții

Nu putem spune același lucru și despre Adrian Enache! Artistul a fost surprins de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, în plină acțiune. Da da, exact cum auziți! Cântărețul a lăsat deoparte orice pretenție și a mers să-și facă provizii, însă nu de oriunde, ci de la.. piață! 

Îmbrăcat sport, într-un hanorac gri și o pereche de pantaloni de trening, înainte de a merge la piață, Adrian Enache s-a oprit la un magazin cu preparate românești, unde a zăbovit ceva timp. Din imagini se vede clar cum artistul nostru este prins într-o discuție cu vânzătoarele, semn că nu poate trece nevăzut.

Și-a cumpărat produse bio

Și cum este un împătimit al delicateselor românești, cântărețul a stat ceva timp pe gânduri în fața vitrinei cu brânză și cârnați, dorind să cumpere tot mai multe produse. După ce și-a umplut mâinile cu plase pline cu legume, artistul a ieșit din piață și s-a îndreptat către mașină.

Măi, măi, și ce bunătăți avea în pungi.. toate numai produse bio, că de, trebuie să mâncăm sănătos în această perioadă. Fără a purta vreo mască de protecție sau mănuși, ajuns la autoturism, Adrian Enache a băgat cumpărăturile în portbagaj și s-a urcat la volan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro