VIDEO PAPARAZZI / Geraldo Alves nu e bun doar la fotbal! Jucătorul este un tătic de nota zece. Cum își protejează celebrul fotbalist fiica

Geraldo Alves nu este doar un fotbalist pe măsură, ci și un tătic de nota zece. Când nu este pe teren, jucătorul își dedică tot timpul fiicei sale. Stai să vezi cum l-au surprins paparazzii Spynews.ro, în timp ce își proteja micuța! 

Geraldo Alves nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind deja un nume consacrat în fotbalul românesc. Portughez de origine, s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră, după ce o româncă i-a pus capac. A fost fundaș la FCSB, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu, Geraldo Alves, iar acum este un tătic de nota zece.

Puțin bronz nu strică niciodată

Și dacă nu ne credeți pe noi, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă vor demonstra asta cu siguranță! Celebrul fotbalist locuiește la parterul unui complex rezidențial, împreună cu soția și cea mică. La bustul gol și cu ochelarii de soare la ochi, Alves este surprins în timp ce își ia fiica în brațe și o bagă în casă, pe geam. 

Și cum printre stropii de ploaie a reușit să-și mai facă apariția și soarele, jucătorul a decis că este un moment numai bun pentru a se bronza. Drept urmare, nu a stat prea mult pe gânduri. Și-a luat un scaun, telefonul și s-a lăsat sub voia razelor soarelui. La un moment dat, fiica și-a făcut apariția, iar Geraldo, ca un tată responsabil, și-a intrat imediat în responsabilități. 

Și-a protejat fiica de soare 

Deoarece era un soare puternic, celebrul fotbalist a mutat un teanc de haine la umbră și a pus-o pe cea mică acolo, pentru a feri-o de o posibilă insolație. Imediat după, și-a continuat liniștit ritualul de relaxare, la soare, pe telefon. Ce să mai, încă o dovadă că Geraldo Alves nu este bun doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi. Pe scurt, un exemplu demn de urmat! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro