VIDEO PAPARAZZI / Gică Popescu e bărbatul ideal! „Baciul” i-a cumpărat soţiei un bolid de 100.000 de euro

+4 click pentru
galerie

Gică Popescu este, fără îndoială, un bărbat de nota 10! „Baciul” este un tată exemplar, dar şi un soţ care nu ezită să-i facă toate poftele nevestei sale. Recent, fostul mare fotbalist i-a cumpărat Luminiţei o maşină de lux. Paparazzii Spynews.ro au primele imagini cu bolidul.

Deşi se află în afara fotbalului de câţiva ani, Gică Popescu nu o duce rău deloc! Fostul căpitan al Barcelonei îşi răsfaţă de zor familia, semn că afacerile sale merg perfect.

Recent, „Baciul” le-a oferit soţiei şi fiicei sale, dar şi unei apropiate a familiei, o după-amiază de vis. Gică Popescu le-a dus pe fete într-un restaurant de fiţe din Capitală, iar la final a fost protagonistul unor momente senzaţionale.

În faţa localului, fostul mare fotbalist a strâns-o în braţe pe Maria, apoi a sărutat-o părinteşte. Nici fata nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta şi-a pupat tatăl de zor. Nici nu e de mirare, având în vedere că tânăra, studentă în Italia, la Milano, petrece foarte mult timp departe de familie.

După momentele de tandreţe, Gică Popescu s-a despărţit de cele mai importante femei din viaţa sa. „Baciul” s-a urcat în maşina lui, iar Luminiţa, Maria şi cealaltă femeie au luat loc într-un bolid de ultimă generaţie, un Porsche Cayenne, în valoare de 100.000 de euro, pe care „Baciul” i l-a făcut cadou nevestei sale.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au apucat-o poftele pe Maria Constantin! Ce dorinţă a trebuit să-i îndeplinească Dacian Varga

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Oamenii cu bani au şi ei probleme! Afaceristul cu 650 de milioane de euro în cont a ajuns pe mâinile medicilor

Luminiţa şi Gică Popescu sunt căsătoriţi din 1999. Soţia „Baciului” este sora Marilenei, nevasta lui Gică Hagi. Timp de 1 an şi 8 luni, cât timp fostul căpitan al Barcelonei a stat în spatele gratiilor, „Regele”, Marilena şi Luminiţa au făcut front comun pentru a-i proteja pe Maria şi pe Nicholas, cei doi copii ai fostului căpitan al Barcelonei. Mai mult, precum o soţie credincioasă, Luminiţa Popescu şi-a vizitat periodic bărbatul la închisoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro