VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali a fost trădat de omul său de încredere! Iată pentru cine face pe şoferul Ionuţ Luţu

+4 click pentru
galerie

Interesul poartă fesul! Când vine vorba de bani, Ionuţ Luţu joacă la mai multe capete! Aghiotantul lui Gigi Becali şi-a trădat stăpânul şi a făcut pe şoferul pentru un cunoscut loverboy din showbiz.

Devenit celebru pentru că a „bifat” o mulţime de bunăciuni din lumea mondenă, printre care Mădălina Pamfile şi Roxana Vancea, Iulian Dîrnea i-a „furat” omul de încredere „Războinicului Luminii”. Recent, pentru câteva ore, Ionuţ Luţu a fost la dispoziţia celui care a fost arestat ca urmare a implicării într-un dosar de proxenetism.  

Fără să ezite, fostul fotbalist a făcut pe şoferul pentru Iulian Dîrnea, bunul său prieten. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, „Hagi-Luţu” l-a dus pe loverboy în oraş, la o bancă.

Ba mai mult, băiat de nota 10, aghiotantul lui Gigi Becali a avut grijă de câteva acte. La final, precum un prieten de încrecredere, Ionuţ Luţu l-a dus acasă pe Iulian Dîrnea.

Trei luni în arest

În 2017, Iulian Dîrnea a ajuns în spatele gratiilor. Alături de alte 13 persoane, acesta a stat în închisoare timp de trei luni, după ce a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane. „Peştii” exploatau sexual tinere în Europa de Vest, în schimbul unor sume colosale de bani.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest