VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali şi-a bătut joc de un călugăr! Imagini halucinante surprinse la Palatul „Războinicului Luminii”!

+6 click pentru
galerie

Cunoscut ca un om cu frica lui Dumnezeu, Gigi Becali (59 de ani) a comis-o chiar în Postul Paştelui! „Războinicul Luminii” l-a umilit, în public, pe un călugăr. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt halucinante!

De multe ori, Palatul lui Gigi Becali este transformat în loc de pelerinaj de către nevoiaşi. Cu mic, cu mare, oamenii se adună în Aleea Alexandru şi îl aşteaptă ore în şir pe patronul clubului FCSB. Când, în sfârşit, acesta îşi face apariţia, lumea dă năvală în jurul latifundiarului.

Machedonul le ascultă păsurile amărâţilor şi, în funcţie de probleme, le oferă bani. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Gigi Becali a împărţit bancnote chiar din limuzina sa de lux.

Cu toate acestea, odată coborât din maşină, finanţatorul vicecampioanei României s-a transformat radical. Din omul blând, pregătit să sară în ajutorul celor bătuţi de soartă, milionarul Piperei nu a avut milă de un călugăr. Omul i-a oferit „Războinicului Luminii” o carte, care, având în vedere dimensiunile, putea fi confundată cu Biblia, însă gestul său nu a fost apreciat de acesta. După ce a ţinut manuscrisul în mâine câteva minute, Gigi Becali l-a aruncat pe jos, spre surprinderea monahului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lecţie de viaţă pentru petrecăreţii din fotbal! Cum se menţine în formă, la 37 de ani, un simbol al Rapidului

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de noapte e istorie! Cu ce se ocupă, mai nou, „prinţul” Adrian Cristea

Totuşi, după ce faţa bisericească a ridicat cartea de pe ciment, Gigi Becali l-a chemat pe Ionuţ Luţu şi i-a ordonat să păstreze manuscrisul. Chiar şi aşa, latifundiarul nu i-a oferit niciun fel de ajutor călugărului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro