VIDEO PAPARAZZI / Giovanni Becali, show de zile mari în mijlocul străzii! Ce a făcut celebrul impresar de dragul unui prieten

+4 click pentru
galerie

Cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, Giovanni Becali nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume. Recent, celebrul impresar a făcut show în mijlocul străzii, de dragul unui prieten.

Cu câteva zile în urmă, la orele prânzului, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Giovanni Becali într-o zonă de lux a Capitalei, în apropierea unei terase de fiţe. Îmbrăcat casual, cămaşă şi jeanşi, vărul lui Gigi Becali l-a luat la rost pe un angajat al localului respectiv. Motivul? Cunoscutul impresar s-a arătat nemulţumit de faptul că terasa, amplasată la parterul unei clădiri, nu era acoperită.

Fără să ţină cont de nimeni şi de nimic, Giovanni Becali a vorbit tare şi a gesticulat de zor. Timp de aproximativ zece minute, acesta i-a explicat angajatului terasei respective că, în orice moment, pe mese ar putea ateriza obiecte aruncate de la etajele superioase.

În cele din urmă, impresarul s-a calmat şi chiar a avut puterea să zâmbească.

Din câte se pare, Giovanni Becali intenţiona să-şi petreacă după-amiaza pe terasa respectivă, alături de un prieten. Până la urmă, acesta s-a răzgândit. După ce a traversat strada neregulamentar, impresarul şi-a luat amicul şi l-a dus într-o altă locaţie.

A dat lovitura în afaceri

Giovanni Becali este, fără îndoială, un afacerist de succes. În primăvara acestui an, firma impresarului a semnat contracte cu fotbalişti de top din campionatul nostru, precum Mihai Bălașa, Romario Benzar, Flornel Coman, Dragoş Nedelcu și Florin Tănase, în ciuda faptului că vărul lui Gigi Becali are interdicție de a-și exercita funcția de agent.

În februarie 2018, frații Giovanni şi Victor Becali au primit sentințe cu executare în dosarul „Mită pentru judecătoare”. Sentințele s-au contopit cu cele primite în „Dosarul Transferurilor” și cei doi au fost obligați să revină în pușcărie.

Pe 2 mai 2018, Giovanni Becali a fost eliberat condiționat din penitenciar, dar a fost ţinut în continuare departe de fotbal de pedeapsa complementară din “Dosarul Transferurilor”. Acolo, decizia îi interzicea să fie agent licențiat sau reprezentant al unui club de fotbal, pentru doi ani după eliberare.

În aceste condiţii, Giovanni Becali a anunţat că frâiele firmei sale de impresariat sunt ținute de Dragoș Sârbu, omul care s-a ocupat de tot în perioada pe care a petrecut-o la închisoare.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Cine o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ? Un bărbat celebru a venit la ea acasă cu o sticlă de vin

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai plac aroganţele! Cum se răsfaţă Cristina Ich atunci când Alex Piţurcă nu e prin preajmă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro