VIDEO PAPARAZZI / Iată de ce Mario Fresh este îndrăgostit lulea de fiica Andreei Esca! Cum reuşeşte Alexia să-şi impresioneze iubitul

+4 click pentru
galerie

„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a tras, fără îndoială, lozul câştigător! De o bună perioadă de timp, tânărul se iubeşte cu fata Andreei Esca, Alexia Eram. Cum a reuşit aceasta să-i intre definitiv la inimă lui Mario Fresh? Paparazzii Spynews.ro au răspunsul!

Fiica Andreei Esca nu este doar o fată deşteaptă, decisă să-şi continue studiile în străinătate. Alexia Eram este chiar o tânără muncitoare şi descurcăreaţă. Însă, cel mai important, aceasta nu are ifose.

În urmă cu câteva zile, fără să-i ceară ajutorul iubitului său, Alexia Eram a mers la cumpărături. Ea a ales să facă o scurtă sesiune de shopping într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcată complet în negru, tânăra a stat printre rafturi mai bine de o jumătate de oră. În tot acest timp, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea a beneficiat de libertate, semn că fata Andreei Esca nu este o persoană posesivă.

Alexia Eram a achiziţionat fructe, apă, dar și alte produse care îi erau necesare. Ea a plecat acasă cu o pungă plină.

Mario Fresh, pe placul Andreei Esca

În această vară, pe 30 iulie, Mario Fresh şi Alexia Eram vor împlini doi ani de relaţie. În tot acest timp, tânărul a reuşit să-i intre la inimă Andreei Esca. Fiica celebrei prezentatoare de televiziune a dezvăluit cum a fost posbil acest lucru.

„Mama îl place pe Mari, pentru că e un băiat respectuos”, a declarat, pentru Antena Stars, Alexia Eram.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Probleme cu „bijuteria” pentru Dan Bittman! Cum a reacţionat artistul, după ce a constatat că i-a fost zgâriată maşina

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI! / Imagini îngrijorătoare cu Irina Loghin! Cântăreaţa se mişcă greu şi şchiopătează!

Mai mult, tânăra a spus totul despre iubitul ei: „E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine, chiar fără să fie vreo ocazie specială”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro