VIDEO PAPARAZZI / Ilie Dumitrescu „marchează” la cumpărături! Fostul fotbalist a găsit o nouă tactică de cucerit: făina!

+3 click pentru
galerie

În plină pandemie de coronavirus, Ilie Dumitrescu face ravagii la cumpărături. La propriu! Fostul fotbalist a dat iama într-un supermarket din Capitală de unde a ieșit cu câteva baxuri de făină și nu numai... Cum l-au surprins paparazzii Spynews.ro sigur nu ți l-ai fi imaginat vreodată!

Zilele trecute, paparazzii Spynews au pornit pe urmele lui Ilie Dumitrescu, în zona de nord a Capitalei. Fostul fotbalist a mers cu bolidul la supermarket, pentru aprovizionare. Și când spunem aprovizionare, nu spunem degeaba! Dar până atunci... 

Ilie Dumitrescu, desigur, cu masca de protecție pe chip, s-a dat jos din autoturism și apoi, glonț la portbagaj, pentru a-și lua „unealta”: o sacoșă! Fostul fotbalist a pornit ușor spre intrarea în supermarket, cu sacoșa și un căruț de cumpărături. 

După câteva minute petrecute în supermarket, printre rafturi, Ilie Dumitrescu a apărut la casa de marcat cu căruțul plin de produse... Câteva baxuri de șervețele, role de bucătărie și trei de făină. Ce face Ilie Dumitrescu cu atâta făină?

Noi ne gândim că vrea să se apuce de făcut pâine! Sau poate că doar a vrut să se asigure că nu rămâne fără făină în următoarea perioadă... :) Cert este că Ilie Dumitrescu e „bărbat de casă”. 

A achitat produsele, iar apoi s-a dus cu căruțul spre mașină, pentru a „descărca” marfa.

Nu vă spunem mai mult, ci vă lăsăm să priviți imaginile.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soţia unui poliţist englez

Înainte de 2000, Ilie Dumitrescu a ţinut primele pagini ale ziarelor, după ce s-a aflat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. Abia recent, Ilie Dumitrescu a recunoscut totul!

Ce mai conta că era căsătorită dacă „arăta foarte bine. Super bine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit GSP.

„Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, preciza Ilie Dumitrescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro