VIDEO PAPARAZZI / Ilie Năstase şi-a înecat amarul divorţului într-un bar! Imagini exclusive cu fostul tenismen

+4 click pentru
galerie

Determinarea cu care Brigitte Sfăt vrea să se despartă de el l-a luat prin surprindere pe Ilie Năstase. Deşi nu s-a prezentat la primul termen al divorţului, pe motiv că are treburi mai importante de făcut, fostul tenismen nu îşi revine din şoc. „Nasty” şi-a înecat amarul într-un restaurant.

În timp ce Brigitte Sfăt s-a refugiat în munca de la propriul magazin cu haine de lux, decisă să nu mai depindă sub nicio formă de ajutorul financiar al lui Ilie Năstase, celebrul bărbat pare să se acomodeze destul de greu cu situaţia în care se află. Ca atare, „Nasty” şi-a căutat alinarea într-un local din Capitală, acolo unde a fost surprins de paparazzii Spynews.ro.

Aşezat pe un scaun amplat chiar lângă bar, Ilie Năstase a comandat vin şi apă plată. Mai bine de o oră, acesta a sorbit din cele două pahare aflate în faţa sa. Posomorât, „Nasty” a încercat să-şi omoare timpul cu o conversaţie telefonică. Degeaba! Măcinat de gânduri, fostul mare sportiv a revenit la vin şi la apă.

Nici măcar unul dintre ospătarii restaurantului respectiv nu a reuşit să-l facă pe Ilie Năstase să-şi schimbe dispoziţia. E evident, divorţul de Brigitte îl macină cumplit pe celebrul bărbat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Experienţa şi-a spus cuvântul! Cum a reuşit Marcel Toader să iasă în oraş cu o bunăciune fără să fie ars la buzunar

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e noua iubită a lui Dani Oţil? Imaginile care îl dau de gol pe prezentator

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit în 2013, însă mariajul lor a fost presărat de scandaluri şi de acuzaţii de infidelitate. Ultima ceartă dintre cei doi a avut loc chiar în weekend-ul trecut, la mare. „Nasty” a acuzat-o pe focoasa brunetă că îl trădează cu fotbalistul Cristian Daminuţă. „Nu am nicio treabă cu Daminuţă! Lăsaţi-mă în pace cu băiatul ăsta”, s-a apărat timişoreanca.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro