VIDEO PAPARAZZI / Imagini emoţionante cu Kamara şi fiul său bolnav! Cum încearcă artistul să-i aline suferinţa băieţelului

+4 click pentru
galerie

Kamara este, fără îndoială, un tată minunat! Deşi a divorţat de Oana, femeia care i l-a dăruit pe Leon, artistul a rămas trup şi suflet alături de copilul său. Celebrul cântăreţ face tot ce-i stă în puţinţă pentru ca puştiul să treacă peste suferinţa care îl macină din momentul în care a văzut lumina zilei.

Când programul îi permite, Kamara nu ratează ocazia de a sta alături de fiul său, care suferă de o boală teribilă. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când artistul i-a oferit băieţelului în vârstă de 4 ani o după-amiază de neuitat.
Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, componetul trupei „Alb şi Negru” l-a dus pe Leon într-un parc din Capitală. Pentru câteva ore, cei doi s-au plimbat în linişte, pe alei. 

La un moment dat, Kamara a decis că a venit momentul unei pauze. Artistul s-a aşezat pe o bancă şi a iniţiat un video call. Evident, cântăreţul i l-a prezentat persoanei cu care dialoga pe micuţul Leon. 

Medicii i-au dat veşti bune

Recent, Kamara  a oferit detalii noi despre starea de sănătate a fiului său. Invitat la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, artistul a dezvăluit că Leon este pe drumul cel bun şi că, în curând, va suporta o ultimă intervenţie chirurgicală. 

„Progresele sunt şi mai mari. Este ultima intervenţie şi acolo se termină tratamentul. Îi trebuie o alungire de muşchi, pentru că a stat mereu în poziţia aia. Vom merge şi în Spania, în Barcelona, la o alungire de muşhi şi după aceea vom vedea care sunt progresele. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro. Alături de mine este şi fosta soţie, care face tot ce poate. El are nevoie de ambii părinţi, chiar dacă noi nu mai suntem împreună. Cât de mic ar fi progresul, îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el”, a spus Kamara.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro