VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive. Connect-R, naș la botezul anului. Jimmy Dub și iubita și-au creștinat fetița!

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive. Connect-R, naș la botezul anului. Jimmy Dub și iubita și au botezat fetița!

Este o zi importantă pentru Jimmy Dub și iubita lui. Astăzi cei doi își vor creștina fetița, iar Connect-R este nașul micuței.

Pentru Jimmy Dub și iubita lui este o zi extrem de importanta astăzi. Cei doi își botează astăzi fetița, iar slujba deja a început. Prezent este și Connect-R, care va fi nașul celei mici.

Îmbracați elegant și la 4 ace, Jimmy Dub și iubita lui, dar și însoțiți de câțiva prieteni au ajuns la biserica unde cea mică va fi creștinată. Vizibil emoționați, dar foarte încrezători, cei doi părinți au pășit cu pași timizi către locul unde cea mică va primi astăzi taina botezului. Aceștia au pregătit mai multe ținute pentru această zi specială. ”Vom avea 2 ținute, dar am decis să mai adăugăm una pentru relaxare”.

Nașul, Connect-R, s-a lăsat așteptat, iar Jimmy Dub și iubita lui chiar s-au îngrijorat că nu mai ajunge, dar în cele din urmă și-a făcut apariția și acesta. Cu un outfit mai diferit față de părinții micuței pe care o va boteaza, Connect-R a mărturisit că a avut un motiv întemeiat pentru care a întrâziat. Acesta a mers la duhovnic pentru a se spovedi înainte de a participa la slujba de botez și de a deveni naș, din nou. 

Cântărețul a dezvăluit că nu are emoții, ci că se bucură foarte mult pentru această zi, dar și pentru bunul său prieten, Jimmy Dub, cât și pentru iubita acestuia. ”Nu am nici o emoție. Este un sentiment plăcut. Este bine ca ne revedem in biserică.” , a spus cântărețul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro