VIDEO PAPARAZZI / Imagini în premieră cu fiica cea mică a lui Gigi Becali! Cristina este o bombă sexy, dar ”tati” nu ar fi mândru de gestul ei! Cum a fost surprinsă focoasa șatenă

+4 click pentru
galerie

Gigi Becali, cum să ascunzi așa o bunăciune? Imagini în premieră cu fiica cea mică a latifundiarului din Pipera! Este o bombiță sexy, însă nu ascultă deloc de.. autorități? Stai să vezi cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro pe focoasa șatenă! 

Gigi Becali, credeai că poți să o ascunzi de noi?

Gigi Becali, nu poți să ascunzi nimic de noi! Toată lumea le cunoaște pe Alexandra și Teodora, fiicele milionarului, dar oare de Cristina vă amintiți? Da, da, nu este o glumă! Cristina Becali este fiica cea mică a latifundiarului din Pipera, însă ”mică” ca și vârstă, căci în realitate este o adevărată bombiță sexy.

Frumoasă, bine dotată, dar.. neascultătoare! Cristina, Gigi Becali cu siguranță nu te-a învățat așa! Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe ”mititica” familiei Becali în acțiune, însă, deloc cum ne așteptam. 

Cum ne aflăm în plină pandemie, Cristina a decis să meargă la supermarket, pentru a se aproviziona cu cele necesare sau cel puțin asta credeam noi, căci fiica latifundiarului din Pipera nu a petrecut mai mult de două minute în magazin și a ieșit imediat, semn că nu a găsit ceea ce avea nevoie. 

Păpușica lui Becali nu ascultă deloc de autorități

Ei bine, dar nu asta ne-a atras atenția în mod deosebit. Îmbrăcată sexy, cu o bluziță mulată și o pereche de colanți care au lăsat la vedere un fund bine conturat, păpușica lui Becali nu a ascultat deloc de autorități. Cum de ce spunem asta? Focoasa șatenă a ieșit fără mască de protecție, iar mănușile nici nu mai are rost să le aducem în discuție.. Oare ”tati” ce ar spune de acest gest, Cristina?

Dar stați așa, că asta nu este tot! Chiar dacă nu se protejează așa cum trebuie, fiica latifundiarului se teme de virusul ucigaș, așa că, imediat cum a ajuns la mașină și-a dezinfectat mâinile. Apoi, a pornit motorul bolidului de 100.000 de euro și a mers direct acasă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro