VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu fiul Rovanei Plumb! „Bozo” a vrut să fie galant cu iubita sa, dar a comis-o

+4 click pentru
galerie

Fiul Rovanei Plumb e tânăr, e celebru şi vrea să-i demonstreze iubitei sale că este un bărbat de nota 10! Din păcate, „Bozo” reuşeşte să o comită, chiar atunci când superba sa parteneră de viaţă se aşteaptă mai puţin. 

Obişnuit să ducă o viaţă de huzur, Răzvan Plumb este dornic să-i ofere iubitei sale clipe de neuitat, ori de câte ori are ocazia. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când „Bozo” a decis să o scoată pe frumoasa Bianca în oraş. 

Cu paparazzii noştri pe urmele sale, fiul Rovanei Plumb a decis să o ducă pe tânără într-un restaurant de lux din Capitală. Ajunşi în parcarea localului respectiv, „Bozo” a comis-o! Fără să ţină cont de faptul că partenera sa de viaţă se afla în dreapta sa, acesta a început să-şi roadă unghiile, semn că are probleme la capitolul bune maniere. 

„Spectacolul” a durat câteva zeci de secunde, însă Bianca a trecut cu vederea comportamentul iubitului ei. Fericit că nu a fost taxat de partenera sa, „Bozo” i-a oferit acesteia un adevărat răsfăţ.

Ba mai mult, dornic să-şi spele păcatele, „Bozo” şi-a ascultat iubita, aflată într-o vervă de zile mari. Asta nu e tot! Îndrăgostit nebuneşte, fiul Rovanei Plumb i-a şoptit vorbe dulci  frumoasei Bianca. 

Ce îşi doreşte în acest an

Chiar dacă se află într-o relaţie cât se poate de serioasă, Răzvan Plumb nu şi-a uitat prietenii. Înainte de trecerea în noul an, „Bozo” le-a transmis un mesaj emoţionant amicilor săi. 

„Dragi prieteni, fie să învăţăm din greşelile anului 2019, să devenim mai buni şi mai veseli. În 2020, vă doresc tuturor să fim puternici, fericiţi, sănătoşi şi împliniţi. Fie să avem parte doar de pace şi succes! La mulţi ani!”,  a scris, pe Facebook, fiul Rovanei Plumb

Un crai de renume

Înainte de a o cunoaşte pe actuala sa parteneră, Răzvan Plumb a schimbat iubitele ca pe şosete. Cuceritor de renume, „Bozo”  a „marcat” la brunete precum buzoianca Roxana Panait sau Miruna Chipăilă, originară din Focşani. 

Colecţionează ceasuri de lux

Răzvan Plumb a absolvit un liceu privat din Bucureşti, în 2011, apoi a urmat cursurile Şcoalii Superioară de Aviație Civilă, obţinând brevetul de pilot.

Fiul Rovanei Plumb, este înnebunit după ceasurile de lux. În colecţia sa se regăsesc mai multe modele care au costat adevărate averi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dacă nici ea nu trăieşte pe picior mare, atunci cine?! Apariţie de senzaţie a soţiei lui Gigi Becali

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / La început de an, Alexandra Becali face ravagii la volan! Motivul incredibil pentru care fiica „Războinicului Luminii” a încălcat legea

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro