VIDEO PAPARAZZI! / Imagini îngrijorătoare cu Irina Loghin! Cântăreaţa se mişcă greu şi şchiopătează!

+4 click pentru
galerie

Necazul a lovit-o pe Irina Loghin (79 de ani), chiar când solistei îi era lumea mai dragă. Aflată în febra pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Irinuca, în vârstă de 40 de ani, steaua muzicii populare româneşti se confruntă cu probleme de sănătate.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Irina Loghin în timp ce se pregătea să intre în imobilul în care locuieşte. În drumul spre casă, cântăreaţa a fost protagonista unor momente uluitoare!

Îmbrăcată cu cămaşă şi cu pantaloni, vedeta s-a deplasat spre locuinţa sa cu greutate. Mai exact, spre surprinderea tuturor, aceasta a şchiopătat vizibil, semn că picioarele sale nu sunt bine. Totuşi, în ciuda acestei probleme, Irina Loghin nu a apelat la ajutorul nimănui, semn că este o adevărată luptătoare.

Totuşi, să sperăm că vedeta nu are nimic grav şi că îşi va reveni până la nunta fiicei sale, programată în vară. Nu de alta, dar soacra mică trebuie să fie în formă şi să danseze alături de cei peste 100 de invitaţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost înşelat de soţie şi, fără să ştie, a crescut copilul altui bărbat! Cum arată Augustin Călin, fotbalistul a cărui viaţă bate filmul

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Probleme pentru Irinel Columbeanu! Afaceristul a ajuns de urgenţă la medic

Supranumită „Regina muzicii populare”, Irina Loghin s-a născută la 19 februarie 1939, în Gura Viţioarei, Judeţul Prahova. Artista a fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu.

O vreme, Irina Loghin a cochetat şi cu politica. Între 200 şi 2004, aceasta a fost deputat ales pe listele PRM, apoi, între 2004 şi 2008 a fost senator, reprezentând tot partidul condus de regretatul Corneliu Vadim Tudor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest