VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu fiica lui Victor Piţurcă! Cum arată şi cu ce se ocupă Claudia

+4 click pentru
galerie

Victor Piţurcă are de ce să fie mândru! Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României are o fiică de nota 10! Cum arată şi cu ce se ocupă Claudia? Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are răspunsul la această întrebare!

Cunoscută drept o fire retrasă, fiica “Satanei”, așa cum i se mai spune lui Victor Pițurcă, Claudia este o familistă convinsă. Măritată şi cu copil acasă, tânăra în vârstă de 38 de ani este în stare de orice, atunci când vine vorba de Antonio Alexandru, fiul său.

Mămică responsabilă, aceasta nu îl scapă pe puşti din mână. Ea se ocupă personal de creşterea şi de educaţia puştiului.

De exemplu, cu câteva zile în urmă, fata lui Victor Piţurcă a fost surprinsă de paparazzii noştri în exerciţiul funcţiunii. Mai exact, Mămică dedicată, Claudia şi-a dus copilul la şcoală. 

Apoi, liniştită, fiica lui Victor Piţurcă şi-a făcut timp şi pentru ea. În plină dup-amiază, aceasta a mers într-un restaurant cunoscut şi a servit prânzul. Femeie fără pretenţii, Claudia şi-a comandat o ciorbă pe care a dat-o gata în câteva minute. După ce şi-a potolit foamea, tânara s-a îndreptat spre casă, acolo unde a avut parte de câteva ore de linişte. 

Are un naş celebru şi putred de bogat

Claudia, fiica lui Victor Piţurcă, s-a măritat în urmă cu șase ani, pe 22 iunie 2013, cu Mihai Naboiu, un afacerist de succes din Târgu Jiu. Nași acestora au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia, care au suportat toate cheltuielile pentru nuntă, inclusiv rochia miresei care a fost adusă pe comandă din Italia.  Petrecerea a avut loc la  un hotel celebru din Capitală. 

Fiul Claudiei şi al lui Mihai Naboiu, Antonio Alexandru, are opt ani şi a fost botezat tot de Luminița și Cosmin Olăroiu. Puştiul avea doi ani, atunci când părinții săi au făcut nuntă. 

Fata lui Victor Piţurcă este o femeie de afaceri de succes. Aceasta deţine o firmă de arhitectură în București. 

Citeşte şi: Imagini rare cu un fotbalist celebru! Nu scapă de „marcajul” iubitei nici măcar în timpul liber

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro