VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu fosta soţie a lui Robert Negoiţă! Aşa arată o zi de răsfăţ din viaţa Sorinei Docuz

+4 click pentru
galerie

Fosta soţie a lui Robert Negoiţă duce o viaţă de huzur! Divorţată de primarul Sectorului 3 al Capitalei în urmă cu trei ani, Sorina Docuz şi-a găsit fericirea alături de Mădălin Stan, împreună cu care are un copil. Cunoscut în lumea bună a Bucureştiului drept Mădălin de la Giurgiu, bărbatul o răsfaţă de zor pe celebra sa nevastă.

În urmă cu câteva zile, Sorina Docuz a avut parte de o seară de neuitat. Bărbat atent, Mădălin Stan şi-a dus soţia într-un restaurant de fiţe din nordul Capitalei.

În timp ce Sorina Docuz şi soţul ei se relaxau, fiica lor se afla într-un parc, în grija unei femei. Din câteva se pare, celor doi porumbei le-a prins bine timpul petrecut împreună, în linişte. Aceştia au părăsit localul respectiv cu zâmbetele pe buze, semn că au avut parte de o seară minunată.

Divorţ fără scandal

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă au divorţat în 2016, chiar înainte de „Ziua îndrăgostiţilor”, după doar trei ani de căsnicie. Cei doi au rămas în relaţii foarte bune, de dragul copilului pe care îl au împreună.

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă s-au căsătorit în 2013, însă erau împreună încă de pe vremea când femeia era adolescentă. Separarea s-a produs fără scandal, elegant, la notar.

În urma acestei căsnicii, Sorina Docuz a rămas cu un fiu, Louis, dar şi cu stabilitatea financiară asigurată de primaul milionar al Sectorului 3 al Capitalei.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Sorina Docuz şi Mădălin Stan s-au căsătorit pe 1 noiembrie 2017. Cu toate că între cei doi este o diferenţă de 13 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să-şi unească destinele. Naşul cuplului a fost Nelu Iordache, poreclit  “Regele Asfaltului”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro