VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Horaţiu Mălăele! Celebrul actor şi-a schimbat ciorapii în public

+4 click pentru
galerie

Chiar şi celebrităţile o comit câteodată! Horaţiu Mălăele (65 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, şi-a schimbat ciorapii în public! Momentul uluitor a fost filmat de paparazzii Spynews.ro.

Maestru pe scenă, Horaţiu se pricepe de minune şi la tenis. Ori de câte ori programul îi permite, actorul practică „sportul alb”. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când îndrăgitul artist şi-a făcut apariţia pe un teren de zgură din Capitală.

Însoţit de câţiva prieteni, Horaţiu Mălăele a încins o partidă de tenis pe cinste, în aer liber. Numai că, la un moment dat, actorul a simţit nevoia să-şi schimbe ciorapii. Aşa că, fără să ţină cont de faptul că putea fi văzut, acesta a rebnunţat la şosetele pe care le purtase până atunci şi a încălţat o altă pereche.

Apoi, nestingherit, Horaţiu Mălăele a continuat să joace tenis alături de amicii săi. Fie că a folosit reverul sau că a apelat la scurte la fileu, maestrul s-a descurcat precum un adevărat profesionist pe teren.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iată de ce Mario Fresh este îndrăgostit lulea de fiica Andreei Esca! Cum reuşeşte Alexia să-şi impresioneze iubitul

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / L-am prins în fapt pe Ionuţ Dolănescu! Ce făcea în pijama, ziua în amiaza mare

Dependent de sport

Deşi în tinereţe a fugit de sport precum dracul de tămâie, aşa cum se spune în popor, Horaţiu Mălăele a ajuns să nu reziste fără a face mişcare. Cum a fost posibilă o asfel de schimbare radicală? Maestrul a oferit explicaţia:

”M-am îmbolnăvit de reumatism poliarticular când eram mic şi asta m-a scutit de toate orele de sport. Lenea mea şi felul meu de a fi din acel moment au fost imediat de acord cu chestia asta, să nu fac sport. N-am făcut sport aproape deloc până prin clasa a XII-a. Ca pe urmă să fac cu vârf şi îndesat. Şi acum sunt dependent de sport”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro