VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu nepotul favorit al lui Gigi Becali! Lucian a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan

+4 click pentru
galerie

Unul e cu credinţa, iar celălalt se dă în vânt după micile plăceri ale vieţii. În timp ce Gigi Becali merge la Biserică şi are grijă ca vestiarul celor de la FCSB să fie dat cu tămâie, nepotul său preferat se „împărtăşeşte” cu alcool. Recent, după ce a băut, Lucian s-a urcat la volan. 

Bărbat care se respectă, Lucian Becali frecventează restaurantele de fiţe din Capitală. Cu câteva zile în urmă, paparazzii Sypnews.ro l-au surprins pe tânărul machedon pe terasa unui astfel de local, alături de un prieten.

Fără să stea prea mult pe gânduri, nepotul favorit al lui Gigi Becali şi amicul său şi-au comandat mâncăruri rafinate, dar şi bere. Într-o dispoziţie excelentă, ruda patronului de la FCSB şi-a potolit foamea, apoi a sorbit cu poftă din băutura aflată în faţa sa şi a stat la poveşti cu prietenul său. 

La final, Lucian Becali a fost protagonistul unui gest uluitor! După ce s-a despărţit de amicul său, fără să-l intereseze de consecinţe, machedonul s-a urcat la volanul maşinii sale de lux şi s-a făcut nevăzut.

A snopit în bătaie un tânăr

Nu este prima oară când Lucian Becali dă dovadă de faptul că nu-l interesează ceea ce spune legea. În 2014,  nepotul favorit al „Războinicului Luminii” a snopit în bătaie un tânăr, pe o plajă din Mamaia, spre finalul unei petreceri de pomină.

Furios că nu a fost servit prompt, Lucian Becali s-a luat de barman, dar şi de o persoană care ar fi beneficiat de acest serviciu înaintea lui. După ce i-a adresat barmanului mai multe cuvinte neortodoxe, machedonul a sărit la bătaie, lovindu-l pe tânăr cu pumnii şi cu picioarele. Victima nu a scăpat de sub ploaia de lovituri decât atunci când s-a prăbuşit pe nisip.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mirel Rădoi scrie istorie cu naţionala de tineret, iar soţia lui face senzaţie în oraş! Viviana conduce un bolid la care alte femei doar visează

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro