VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Teia Sponte! Gestul halucinant făcut de afacerist faţă de un om care l-a ajutat

+6 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! În timp ce Gigi Becali nu se uită la bani atunci când vine vorba de semenii săi, „fratele” acestuia se află la polul opus. Teia Sponte, căci despre el este vorba, nu îi răsplăteşte nici măcar pe oamenii care îl ajută atunci când arde cămaşa pe el.

Nu cu mult timp în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Teia Sponte într-o piaţă din Bucureşti, la finalul unei sesiuni de cumpărături. Pentru că umpluse până la refuz pungă după pungă, celebrul afacerist a avut nevoie de ajutor. Fără să stea pe gânduri, unul dintre comercianţi a făcut pe valetul pentru „fratele” lui Gigi Becali.

Amabil, bărbatul  respectiv i-a cărat mai multe pungi lui Teia Sponte. Ba mai mult, omul a avut grijă să deschidă portabajul maşinii clientului său, care avea mâinile ocupate.

Atent, valetul de ocazia al lui Teia Sponte a aşezat pungile cu grijă. 

La finalul operaţiunii, bărbatul a avut parte de o surpriză din partea „fratelui” lui Gigi Becali.

În loc să primească un bacşiş consistent, aşa cum probabil se aştepta, omul s-a ales cu o strângere de mână din partea lui Teia Sponte.

După acest moment uluitor, afaceristul s-a urcat în maşina sa de sute de mii de euro şi s-a îndreptat către o farmacie. De acolo, Teia Sponte a cumpărat câteva medicamente, apoi a mers acasă.

Citeşte şi: FOTO EXCLUSIV / Imagini explozive cu Gigi Becali! Patronul clubului FCSB, protagonistul unor gesturi revoltătoare în public

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe Instragram e prinţesă, dar stai să o vezi pe stradă! Cristina Ich, protagonista unor momente fabuloase

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro