VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un afacerist celebru! Iată ce a făcut cu jumătate de milion de euro, în amaiza mare

+4 click pentru
galerie

Renumit pentru faptul că este un milionar excentric, Dan Nicorescu nu se dezminte! Recent, cunoscutul afacerist a ieşit pe stradă cu jumătate de milion de euro şi a făcut o aroganţă incredibilă. 

Bogat şi celebru, Dan Nicorescu îşi permite să facă orice! De exemplu, zilele trecute, în timp ce se afla în oraş, afaceristul şi-a lăsat bolidul de 500.000 de euro pe o bandă de circulaţie şi şi-a văzut liniştit de treburile sale.

Gestul făcut de milionar i-a pus în dificultate pe conducătorii auto care au circulat în acea zonă a Capitalei. Cel mai afectat a fost un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti. Şoferul maşinii respective a oprit şi a claxonat de zor. Degeaba! Nici urmă de Dan Nicorescu.

După câteva minute de stat pe loc, bărbatul aflat la volanul autobuzului şi-a luat inima în dinţi şi a luat-o din loc. Cu atenţie sporită, acesta a reuşit să treacă în siguranţă pe lângă bolidul celebrului afacerist.

În cele din urmă, după câteva minute în care toţi şoferii au evitat cum au putut bolidul de jumătate de milion de euro, Dan Nicorescu şi-a făcut apariţia la faţa locului. Acesta s-a urcat la volan şi şi-a mutat preţiosul Ferrari într-o zonă în care nu incomoda circulaţia rutieră. 

Colecţionează maşini de lux

Dan Nicorescu este un împătimit al automobilelor de lux. În garajul celebrului afacerist se regăsesc bolizi precum Bentley, Aston Martin, Ferrari sau Lamborghini.
Pe lângă acestea, afaceristul mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră pentru România, un Bugatti Veyron Grand Sport.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apare rar în public, dar atunci când o face te lasă fără cuvinte! Iată ce îi place să bea lui Horia Tecău

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când iubitul tău e „Regele Şoselelor”, faci ce vrei la volan! Partenera de viaţă a unui milionar celebru, surprinsă în timp ce încălca legea

Cunoscut pentru averea impresionantă pe care o are, Dan Nicorescu a început să-şi construiască imperiul încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. El a făcut comerţ în Turcia şi în Serbia, iar la 28 de ani avea deja primul milion de dolari. Apoi, pas cu pas, conturile acestuia s-au umplut cu sume uriaşe de bani. Gurile rele spun că afaceristul deţine aproape un miliard de dolari americani! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro