VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care îl vor face mândru pe „Războinicul Luminii”! Alexandra Becali a reununţat la fiţe şi a făcut un gest neaşteptat

+3 click pentru
galerie

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali.

Crescută în lux şi obişnuită să i se facă toate poftele, Alexandra Becali, fiica mijlocie a „Războinicului Luminii”, a renunţat la fiţe şi a făcut un gest neaşteptat. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

De când conduce un bolid care a costat peste 100.000 de euro, Alexandra Becali a devenit o femeie cât se poate de responsabilă. Aceasta are grijă ca de ochii din cap de bijuteria pe patru roţi. Recent, blondina şi-a dus maşina de fiţe la o spălătorie auto din Capitală. Cu această ocazie, tânăra machedoană a lăsat mască pe toată lumea.

Dacă de obicei întorcea toate privirile, graţie formelor cu care a fost înzestrată, de această dată, Alexandra Becali a surprins asistenţa cu comportamentul său. Ajunsă la spălătoria respectivă, fiica patronului de la FCSB a constatat că în faţa să se aflau mai mulţi şoferi care intenţionau să-şi cureţe autoturismele. Deşi ar fi putut să fenteze coada cu o rugăminte însoţită de un zâmbet nevinovat sau cu un bacşiş consistent, machedoanca a aşteptat să-i vină rândul.

După ce şi-a lăsat bolidul în grija angajaţilor de la spălătorie, Alexandra Becali s-a pus pe vorbit la telefonul mobil. În timpul conversaţiei, blondina a zâmbit de mai multe ori, semn că persoana cu care discuta a reuşit să o binedispună. Când operaţiunea de curăţare a bolidului său s-a încheiat, fiica lui Gigi Becali a închis telefonul, s-a urcat la volan şi şi-a văzut de drum.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Brigitte Sfăt şi Cornel Oană au dat cărţile pe faţă! Imaginile care spun totul despre relaţia dintre cei doi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nu-i mai place cum arată! Dana Nălbaru, surprinsă în timp ce făcea „probe” pentru o schimbare radicală de look

Studentă la Drept, Alexandra Becali este o tânără de bani gata care are o intensă activitate mondenă. Nu o dată, machedoanca a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fițe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness, pentru a avea grijă de trupul ei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro