VIDEO PAPARAZZI / Întâlnire de gradul zero! Ilie Năstase şi iubita au dat nas în nas cu fosta soţie a tenismenului! Ce gesturi au făcut cele două, în văzul tuturor

+5 click pentru
galerie

Încurcate mai sunt căile iubirii, mai ales când este vorba despre telenovela amoroasă din viața lui Ilie Năstase.

Fostul tenismen este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită, îi face toate poftele și deja s-a asigurat că îi face o intrare în lumea bună a Capitalei.

CITESTE SI - Prima reacţie a iubitei lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că face legea în relaţia cu fostul tenismen. "Sunt un om cald"

CITESTE SI - Ilie Năstase nu are niciun cuvânt de spus în faţa noii iubite. Prietenii sunt şocaţi de ce a putut să-i facă la ziua ei

Prezenți la un eveniment cu ștaif din București, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au întâlnit cu nimeni alta decât fosta soție a lui Nasty, Amalia Năstase. Fostul tenismen și-a salutat respectuos fosta soție, ea i-a răspuns cum se cuvine, dar... ce să vezi!

CITESTE SI - FOTO / Ilie Năstase şi-a dat gata noua iubită! Orice femeie ar râvni la un asemenea cadou

Iubita lui Ilie Năstase și Amalia Năstase s-au pupat în semn de salut chiar sub ochii fostului tenismen, care a rămas surprins de reacția celor două femei. Nasty s-a simțit ușor exclus din ecuație, văzându-și actuala și fosta iubire cum interacționează chiar în fața lui.

Ilie Năstase probabil că nu s-ar fi așteptat niciodată ca două dinte femeile din viața lui să se înțeleagă "atât de bine", dat fiind faptul că Brigitte Năstase i-a aruncat mai multe săgeți Ioanei Simion și nici pe Amalia Năstase nu prea a avut-o la suflet.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro