VIDEO PAPARAZZI / Își reface viața după divorț? Victor Hănescu, gesturi tandre cu o tânără

Toată lumea a rămas șocată, atunci când celebrul tenismen Victor Hănescu a anunțat că divorțează de femeia cu care a fost căsătorit timp de șapte ani de zile.

După ce a aruncat bomba în luna iulie a anului trecut, Victor Hănescu pare să fi luat calea vindecării. Tenismenul a fost surprins de paparazzii www.spynews.ro în ipostaze suspicios de tandre, cu o tânără care era toată numai un zâmbet.

Mereu vigilenți, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Victor Hănescu alături de o blondină pe care pare să fi pus ochiul. Aflați în fața unei case, cei doi vorbesc o perioadă, timp în care tânăra domnișoară este toată numai un zâmbet și abia își desprinde ochii de pe el.

La un moment dat, tenismenul întinde o mână și o mângâie ușor pe obraz. Când mai încearcă o a doua oară, tânăra îl refuză prietenește, lovește puțin pământul cu piciorul, apoi sportivul o „înmoaie” atunci când o ia de mână! Mai vorbesc ei ce mai vorbesc, după care domnișoara se face nevăzută după poartă, iar el se urcă în mașină și pleacă.

Să fie oare această tânără iubita cu care speră tenismenul să își refacă viața?

Fiul cel mare îi calcă pe urme

Victor Hănescu s-a aflat în circuitul profesionist de tenis 17 ani, iar 10 dintre aceştia a fost în Top 100 ATP. După ce s-a lăsat de sport, acesta a deschis Academia „Victor Hanescu”. Fiul său cel mare, Luca Andrei, se numără printre puştii care practică „sportul alb”.

“Hăne” organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a “Train Like a Pro” urmează să aibă loc în luna august.

Antrenamentele complete din cadrul taberelor organizate de Academia „Victor Hănescu” reprezintă un format unic în România, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro