VIDEO PAPARAZZI / Iubirea se întreţine cu manevre! Şiretlicurile la care apelează Cristina Ich atunci când se întâlneşte cu Alex Piţurcă

+4 click pentru
galerie

Alex Piţurcă şi Cristina Ich formează cel mai nou, dar şi cel mai neaşteptat cuplu din lumea mondenă. Chiar dacă a recunoscut că se află într-o relaţie cu „Piţi” Junior, cea supranumită „Angelina Jolie de România” evită să iasă în evidenţă alături de fostul fotbalist. Pentru a proteja relaţia, tânăra recurge la manevre care doar în filme se mai pot vedea.

„Când mă buşeşte dragostea, nimic nu-mi stă în cale. Nimic!!! Bad man, bad man...”, a anunţat, într-o postare pe o reţea de socializare, Cristina Ich. Numai că, din câte se pare, vedeta una spune şi alta face.

Recent, după lăsare întunericului, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Cristina Ich şi pe Alex Piţurcă într-un restaurant de fiţe din Capitală. Precum doi amorezi aflaţi la început de drum, cei doi au servit cina, iar nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

La plecare, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, în loc să iasă de mână cu iubitul ei, Cristina Ich a şocat pe toată lumea. Ea şi-a făcut apariţia în uşa localului respectiv cu un alt bărbat. Un prieten, desigur! Pe numele său Cătălin Dardea, acesta a dus-o pe vedetă acasă.

La puţin timp după ce Cristina Ich şi amicul său au plecat de la restaurant, Alex Piţurcă a ieşit din local. Însoţit şi el de un prieten, „Piţi” Junior s-a urcat într-o maşină şi s-a făcut nevăzut. Aşadar, cam aşa se face, mai nou, în lumea mondenă, când vrei să-ţi protejezi relaţia.

Vrea să-l cuminţească pe „Don Juan”

Alex Piţurcă este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi crai din lumea mondenă din România. „Piţi” Junior se poate lăuda că a “marcat”, printre altele, la frumuseţi precum Monica Orlanda, Iulia Pârlea şi Denisa Tănase.

Pusă în gardă de trecutul amoros al noului său iubit, Cristina Ich a anunţat că vrea să-l cuminţească pe fiul cel mare al lui Victor Piţurcă.

„Despre bărbatul meu se spune că e cel mai afemeiat, că e Don Juan... Păi eu trebuie să fiu femeia care-l potoleşte”, a anunţat, pe o reţea de socializare, Cristina Ich.

Totuşi, „Angelina Jolie de România” le-a transmis prietenelor sale virtuale că nu e un exemplu de urmat la capitolul relaţii amoroase. „Eu îmi aleg doar bărbaţii care mă fac să sufăr, sunt masochistă”, a spus vedeta, care a încheiat cu un mesaj clar: „Dacă nu suferi, nu ştii să iubeşti. Deci trebuie să suferi, un pic, acolo, aşa, de control”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nici pe Bianca Drăguşanu nu a răsfăţat-o aşa! Tristan Tate, mai romantic ca oricând cu actuala sa iubită

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Iordănescu a păţit-o! Fiul lui „tata Puiu” şi logodnica sa, daţi afară dintr-un magazin de fiţe! Motivul e incredibil

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro