VIDEO / PAPARAZZI / Iubitul Elenei Udrea, surprins într-o ipostază delicată! Totul a fost filmat

+2 click pentru
galerie

O plimbare prin mall s-a încheiat cu un eveniment neaşteptat pentru bărbatul Elenei Udrea, care se afla la shopping, cu un prieten.

Adrian Alexandrov a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timpul unei sesiuni de shopping, într-un mall din Capitală, alături de un amic, iar la ieşirea dintr-un magazin cei doi s-au confruntat cu proba de obstacole. Iubitul Elenei Udrea şi prietenul care îl însoţea la cumpărături s-au oprit la ieşirea dintr-un magazin, pentru a studia câteva jucării, însă, în timp ce clienţii analizau marfa, o angajată încerca să tragă oblonul. Femeia stătea cu o mână pe buton, iar fiindcă cei doi nu aveau de gând să iasă, s-a apucat să lase ruloul metalic. Culmea, fix în acel moment, cei doi au încercat să iasă, fiind la un pas de a-şi strica frizurile în oblonul coborât. Amuzaţi de incidentul neprevăzut, cei doi s-au aplecat, ca să nu se lovească, apoi s-au îndreptat spre un restaurant, unde au stat la taclale preţ de câteva minute.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat fetița pe 20 septembrie 2019, chiar în ziua în care Eva Maria împlinea un an. "Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important", a declarat Elena Udrea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro