VIDEO PAPARAZZI / Izolare... în mașină! Gică Popescu s-a baricadat în autoturism, speriat de coronavirus! În ce ipostază șocantă a fost surprins fostul fotbalist

+4 click pentru
galerie

Gică Popescu este dovada vie că virusul ucigaș i-a speriat și pe cei din lumea sportului! Cu echipamentul de protecție la activ, fostul fotbalist s-a „baricadat” în mașină, de teama coronavirusului. Iată cum l-au surprins paparazzii Spynews.ro pe „Baci”!

Pandemia de coronavirus a provocat panică în toată lumea, având în vedere numărul uriaș al deceselor. Gică Popescu a demonstrat că tratează cu maximă seriozitate această situație, respectând măsurile de precauție mult mai mult decât alți oameni!

Paparazzii noștri au intrat din nou în acțiune! Aceștia au fost pe urmele lui Gică Popescu și l-au surprins pe acesta într-o ipostază inedită, în care nimeni nu l-a mai văzut până acum.

În timpul zilei, fostul mare fotbalist a ieșit din casă, însă nu până ce nu s-a echipat așa cum se cuvine. Gică Popescu și-a pus masca protecție la nivelul gurii și a pornit la drum, destinația lui fiind spălătoria. La un moment dat, „Baciul” a făcut o scurtă „oprire”, după ce a parcat pe dreapta, clipă în care un om al legii a venit lângă mașina sa, însă nu a durat mult, căci doar în câteva secunde, polițistul s-a îndepărtat de autoturism, lăsându-l să plece.

S-a „baricadat” în mașină

Ajuns la destinație, Gică Popescu a intrat în spălătorie cu mașina și nu a coborât din ea nici măcar atunci când angajații, patru la număr, au început să îi curețe autoturismul. Astfel, fostul mare jucător a evitat orice contact, chiar și pe cel verbal, văzându-și de treabă pe telefon.

A deschis geamul doar ca să achite

La scurt timp, fostul fotbalist a mutat mașina câțiva metri tot în curtea spălătoriei, iar când angajații au început să-i lustruiască autoturismul, acesta nu a făcut decât să le ofere câteva indicații, din interior. Singurul moment în care a coborât geamul, dar foarte puțin, a fost clipa în care a trebuit să achite, gest pe care l-a făcut imediat, în doar câteva secunde.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro