VIDEO PAPARAZZI / La 81 de ani îşi permite să facă ce vrea! Mitică Popescu, în largul lui la cârciuma din cartier

+3 click pentru
galerie

Deşi a fost adulat de o ţară întreagă şi a fost vedetă în adevăratul sens la cuvântului, Mitică Popescu a rămas un om cu picioarele pe pământ. Ajuns la bătrâneţe şi rămas văduv de aproape 20 de ani, celebrul actor duce o viaţă de om obişnuit.

Mitică Popescu este unul dintre "greii teatrului românesc" făcând parte din generaţia de aur a scenei româneşti şi a micului ecran! La vârsta de 81 de ani, rămas văduv cu mulţi ani în urmă când s-a stins marea actriţă Leopoldina Bălănuţă, Mitică Popescu, nu şi-a mai refăcut viaţa şi nici nu a fost dispus să încerce să-şi împartă bătrâneţiile alături de altcineva.

Paparazzi www.spynews.ro l-au surprins pe actorul Mitică Popescu, care ajuns la o varstă venerabilă, îi place să îmbine utilul cu plăcutul, și stă cu prietenii la un „pahar de vorbă”, povestindu-le din tinerețea lui și rolurile care l-au făcut celebru.

Meseria de actor, nu îți asigură din păcate bătranețea, dar când ai umor și toată viața i-ai făcut pe alții să râdă, iei în râs și tu necazurile și poate unele lipsuri.
Mitică Popescu rămâne un actor de valoare pentru publicul românesc, și chiar dacă numai este atât de prezent la teatru sau pe micile ecrane, el rămâne veșnic în inimile noastre.

Născut la 2 decembrie 1936, în Bucureşti, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București. În plus, acesta a primit premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro