VIDEO PAPARAZZI / La Asia Express a anunțat că se întoarce acasă să o ia pe Antonia de nevastă! Ce a făcut Alex Velea când s-a întors glonț în țară!

Asia Express a scos tot untul din Alex Velea, iar dacă în emisiune a anunțat că imediat ce va veni în țară își va cere iubita de soție, artistul nu s-a ținut de cuvânt, dar s-a apucat din nou de treabă - sportul. 

Alex Velea a fost unul dintre concurenții Asia Express și a făcut echipă cu bunul său prieten, Mario Fresh. Cei doi au dat tot ce a fost mai bun din ei, dar în urmă cu puțin timp au fost eliminați. Dacă acesta a anunțat că o va cere de nevastă pe Antonia imediat ce va ajunge în țară, paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele lui și au aflat ce face, de fapt, artistul.

Acesta a mers la platourile unui studio de filmare unde a fost invitat, iar înainte să intre în emisiune a stat afără cu prietenii săi, printre care și Mario Fresh, unde a fumat și o țigară. După ce au petrecut mai multe minute la discuții, cântărețul a intrat înauntru. 

Paparazzii SpyNews.ro nu l-au scăpat din ochi pe Alex Velea și au aflat ce face artistul după ce își termină treaba. 

Cântărețul a ieșit din emisiunea unde a fost invitat și s-a îndreptat direct către sală, acolo unde merge în fiecare zi, pentru că perioada din Asia Express la extenuat la maximum, iar acum trebuie să recupereze. 

Artistul nu a ajuns singur la sala de sport, ci împreună cu un prieten. Alex Velea și-a luat rapid echipamentul de gimnastică și a intrat în locație. 

Ce spune Alex Velea despre experiența Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au format una dintre echipele din Asia Express care s-au luptat pentru marele premiu. Aceștia au fost eliminați, dar au plecat din competiție cu capul sus! Înainte de a părăsi show-ul de la Antena 1, cântărețul a mărturisit că în curând Antonia îi va deveni soție.

”Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea, după eliminare.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro