VIDEO PAPARAZZI / L-a „îmblânzit” pe Liviu Vârciu, iar acum l-a luat în primire pe cel mai dur chef! Nea Mărin, întâlnire-şoc cu Cătălin Scărlătescu

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un zbir în emisiunile difuzate de Antena 1, acolo unde l-a avut „client” pe Liviu Vârciu în repetate rânduri, nea Mărin a trecut la alt nivel. Recent, Marin Barbu l-a luat în primire, în centrul Capitalei, pe greul Cătălin Scărlătescu.

Întâlnirea-şoc dintre cei doi a avut loc la Târgul de Crăciun, acolo unde celebrul chef răsfaţă lumea cu delicatese tradiţionale. Obişnuit să dea cu joarda în stânga şi-n dreapta, nea Mărin a schimbat placa. De această dată, „tăticul” lui Liviu Vârciu a fost cât se poate de paşnic. Pentru câteva zeci de minute, el a stat la taclale cu cel mai dur bucătar din România.

Cei doi au afişat o formă de zile mari, iar glumele nu au lipsit din discuţia lor. Evident, nea Mărin şi Cătălin Scărlătescu nu au scăpat neobservaţi. Mai mulţi oameni i-au salutat pe cei doi, care nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

După momentele de relaxare pe care le-a avut în compania lui nea Mărin, Cătălin Scărlătescu s-a întors la prima sa dragoste: arta culinară. Renumitul chef le-a gătit de zor oamenilor prezenţi la Târgul de Crăciun. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care l-au filmat în plină acţiune pe cel care, alături de chef Sorin Bontea şi de chef Florin Dumitrescu, taie şi spânzură în show-ul „Chefi la cuţite”.

E un soţ de nota 10

În timp ce Cătălin Scărlătescu este celibatar, nea Mărin e căsătorit de mai bine de 35 de ani. Acesta a avut mereu cuvinte de laudă la adresa Mariei, soţia sa. „Este cea care mi-a suportat toate nebuniile şi îi mulţumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, spunea, în urmă cu câţiva ani, celebrul bărbat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au apucat-o poftele pe Daniela Crudu! În ce a dat iama vedeta şi cui i s-a confesat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / La Palatul Victoria e consilier, dar ifosele nu sunt pentru el! Cum a ieşit Gică Popescu dintr-o încurcătură

„Tăticul” lui Liviu Vârciu nu se limitează doar la vorbe dulci la adresa nevestei sale. Când timpul îi permite, Marin Barbu o răsfaţă pe Maria în cele mai renumite restaurante de lux (IMAGINI, AICI).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro