VIDEO PAPARAZZI / La un pas să rămână fără nasturii de la cămaşă! Soţul Alinei Sorescu a încurcat dulapul cu haine

+3 click pentru
galerie

Toată lumea are pretenții că în România să fie bine îmbrăcat, iar dacă cel vizat este Alexandru Ciucu, designer de profesie, cu atât mai mult. 

Greșeală este omenească, dar în cazul lor, nu se aplică, deoarece aceștia fac "legea" și tot ei ne fac să scoatem din buzunar, sume considerabile. 
De când este însurat cu acte-n regulă, cu copii și o familie frumoasă, designerul nostru, domnul Ciucu, a uitat de dietă și nu mai ține deloc la siluetă! 

CITESTE SI - VIDEO / Alina Sorescu, departe de tatăl fetițelor sale, de Ziua Copilului: "Le fac o surpriză"

CITESTE SI - Orice tată de fată trebuie să vadă aceste imagini! Cum se comportă un celebru designer cu fetița lui / Video paparazzi

Vremurile în care Ciucu era impecabil și făcea victime, atât în rândul domnișoarelor, dar și în revistele de modă, au apus, iar acesta s-a transformat încet, incet, într-un om normal, cu puțină burtică, dar și cu bicicletă. 

Aflat la un restaurant să-și potolească fomiţa, creatorul de modă ori își luase din greșeală o cămașa cu două numere mai mici, ori tocăniță și sarmalele Alinei Sorescu și-au spus cuvântul în căsnicia lor atât de frumoasă
Dar poate suntem doar răutăcioși și nu vrem să recunoaștem faptul că oamenii împliniți și de afaceri au puțină burtică și șarmul lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro