VIDEO / PAPARAZZI / Laurette, aşa cum nu a mai fost văzută niciodată! Imagini exclusive

Celebra mulatră Laurette a fost surprinsă într-o ipostază inedită, recent, când a dat iama într-un magazin cu bijuterii.

Tratată ca o regină de bărbaţii din viaţa sa, care i-au cumpărat întotdeauna tot ceea şi-a dorit, fosta nevastă de milionar s-a trezit, zilele trecute, într-o situaţie delicată. Focoasa mulatră a fost surprinsă de paparazzii SPYNEWS într-un mall din Capitală în timp ce discuta, fericită, cu un amic pe care îl întâlnise lângă un bancomat. După conversaţia care a durat câteva minute, Laurette şi-a luat rămas bun de la amicul său şi s-a dus glonţ într-un magazin cu bijuterii. A studiat cu atenţie cerceii şi inelele, iar la un moment dat s-a oprit în faţa unei brăţări cu pietre strălucitoare. Imediat, lângă Laurette şi-a făcut apariţia o angajată a magazinului, care s-a oferit să îi dea brăţara pentru a o proba, în speranţa că vedeta nu va pleca cu mâna goală. Laurette a probat-o şi, cu toate că s-a arătat încântată de cristalele care-i împodobeau încheietura, a făcut rapid nişte calcule şi a decis să renunţe la cadoul pe care voia să şi-l facă.

Mulatra Laurette Atindehou s-a măritat, în urmă cu trei ani, în puşcărie, cu milionarul Ciprian Nistor, fostul iubit al Adinei de la Heaven, condamnat pentru evaziune fiscală. Minunea nu a ţinut, însă, prea mult, aşa că Laurette a redevenit o femeie liberă, după un divorţ presărat cu acuzaţii grave. Laurette Atindehou a avut o relaţie cu scântei şi cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi s-au judecat ani la rând pentru custodia fetiţei şi pentru un bolid pe care bărbatul i-l făcuse cadou mulatrei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro