VIDEO PAPARAZZI / Le dau clasă tuturor bunicilor! Cum se comportă Gina Matache şi soţul ei cu prima nepoţică

Gina Matache şi soţul ei, sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai fericiţi bunici din România! Părinţii Deliei şi ai Oanei au fost surprinşi de paparazzi Spynews.ro într-o ipostază de-a dreptul savuroasă, într-un parc din Capitală! Desigur, nu au plecat de acasă singuri!

Cu puţin timp înainte ca Oana Matache să dea naştere celui de-al doilea copil, părinţii ei au luat-o pe micuţa Jessie şi, însoţiţi şi de "paznicul" familiei, un căţeluş, au plecat la o plimbare prin Capitală. Ce au reuşit paparazzi să surprindă nu lasă loc de interpretări!

În timp ce soţul ei stă, împreună cu căţelul, lângă cărucior, Gina Matache a pornit cu Jessie într-o mică aventură. Fetiţa încă este uimită de ce vede în jurul ei şi vrea să exploreze cât mai mult. După ce s-a terminat plimbarea, cele două se întorc cu zâmbetul pe buze.

Apoi începe, de fapt, adevărata aventură! Bunicii s-au asigurat că totul este în regulă şi că Jessie stă bine în cărucior şi au pornit la drum. Gina Matache a luat lesa căţelului, iar soţul ei, controlul căruciorului. 

La un moment dat însă, s-au oprit. De ce? Ei bine, s-au oprit să zâmbească la nepoţica lor, căreia i se făcuse sete după atât de multă activitate. Este evident că timpul petrecut cu ea le bucură atât de mult sufletele! 

Gina Matache şi soţul ei au devenit bunici pentru a doua oară

O zi după această super plimbare cu nepoţica lor, părinţii Deliei şi ai Oanei Matache au avut parte de o surpriză de proporţii. Acum, sunt de două ori bunici! Asta pentru că Oana a dat naştere duminică, pe 17 martie, unui băieţel. 

Bebelușul a decis că vrea să vadă mai devreme lumina zilei, Oana Matache fiind extrem de emoţionată să-şi cunoască primul băiat. Vestea a fost "scăpată" de Delia pe contul personal de Instagram, care a filmat-o timp de o secundă pe sora ei, pe patul de spital. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro