VIDEO PAPARAZZI / Legea nu e pentru toţi?! Iubitul Ralucăi Tănase combină vinul şi volanul. Imaginile care arată cum s-a petrecut totul

+6 click pentru
galerie

După ce au plâns mult când “îi vedeau împreună” în cântecele lor, viață fetelor de la Bambi se pare că s-a așezat în sfârșit! 

După multe relații eșuate, căutări, rugăciuni și multă speranța, "căprioarele" sunt mai fericite că niciodată și după cum evoluează lucrurile nu ne-ar miră să auzim un curând de o nuntă dublă. 

Dacă până acum fetele erau nedespărțite, acum fiecare își petrece timpul cu jumătatea găsită cu greu şi pare să le priască din plin. 
Raluca Tănase jumătatea mai mare a Denisei, a fost surprinsă de paparazzi www.spynews.ro alături de iubi, la o terasă în Primăverii, că doar nu s-au rugat fetele pentru vreo tavernă din Berceni! 

CITESTE SI - Bambinele și-au pus sarcinile "pe pauză" și așteaptă cererile în căsătorie: "Nu știu cum rezistați"

CITESTE SI - VIDEO EXCLUSIV / Raluca Tănase e pericol public! „Bambina”, suprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce încălca legea!

CITESTE SI - VIDEO PAPARAZZI / Ce face dragostea din om! Denisa de la Bambi, prinsă în timp ce încălca legea! Iubitul i-a fost complice

Ochi în ochi și mână în mână, cei doi îndrăgostiți se sorbeau din ochi, dar separat, sorbeau și dintr-un pahar de vin roze, licuare menită să aprindă și mai mult focul pasiunii! 
Cei doi au zis pas mâncării, poate din cauza că artista era la cură și iubitul a vrut să fie solidar cu ea. 

După ce au gustat, amorezii au părăsit terasa și s-au urcat în bolidul lui de lux, el la volan și Raluca în dreaptă... ntz ntz ntz! 
Cu siguranță că știu și ei că alcoolul nu face casă bună cu șoferia și ar fi fost mai sigur să ia un taxi, dar când iubirea e mare, o faci și p-asta! 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro