VIDEO / PAPARAZZI / Logodnicul unei cântăreţe celebre, tatăl copilului acesteia, o înşală pe artistă? Imagini incriminatoare filmate de paparazzii spynews.ro

Logodnicul unei artiste de top, tatăl copilului acesteia, a fost prins în flagrant de papaprazzii SPYNEWS, imaginile surprinse de aceştia în ultimele luni fiind extrem de grăitoare.

În timp ce vedeta din gaşca lui Smiley are grijă de copil, se laudă că are acasă bărbatul perfect şi scoate hit după hit, logodnicul acesteia pare să retrăiască fiorii dragostei în compania unei şatene sexy. În ultimele luni, bărbatul a reuşit să se împartă cu succes între familie, serviciu şi femeia misterioasă, iar faptul că cei doi au o relaţie interzisă o demonstreză cu vârf şi îndesat gesturile surprinse de paparazzii noştri. La scurt timp după declanşarea investigaţiilor jurnalistice, logodnicul vedetei a fost filmat în timp ce aştepta, răbdător, în faţa unui bloc situat într-un cartier din zona de nord a Capitalei. Asta se întâmpla pe 6 martie. Când s-a trezit cu tânăra sexy la geamul bolidului, bărbatul i-a făcut semn să urce, însă el a coborât imediat, cel mai probabil pentru că persoana cu care discuta la telefon nu trebuia să audă că el este în compania unei femei. Aşa că a preferat să termine conversaţia pe trotuar. Filmaţi pe parcursul mai multor săptămâni, cei doi au fost surprinşi atât la cumpărături, ca un adevărat cuplu, cât şi în timp ce se hârjoneau, precum nişte îndrăgostiţi înfierbintaţi. Mai exact, bărbatul a ciupit-o pe tânără de fund, în public, iar aceasta l-a pedepsit, “biciuindu-l” cu o cureluşă. (Imaginile, în filmul de mai jos).

Însă, de cele mai multe ori, cei doi s-au întâlnit la şatenă acasă, unde bărbatul o putea ciupi în voie pe bomba sexy, departe de privirile trecătorilor şi de obiectivele paparazzilor. Şi, ca să fie siguri că nu vor fi văzuţi împreună de vecinii tinerei, “porumbeii” intrau de fiecare dată în bloc separat, comportându-se ca doi străini. Chiar dacă înăuntru petreceau ore în şir. Cum s-a întâmplat şi pe 17 martie, de exemplu, când, de la birou, bărbatul s-a dus direct la şatenă. A ieşit din bloc după trei ore, când deja se înserase, şi s-a grăbit spre casă, unde îl aştepta femeia căreia i-a jurat iubire veşnică şi copilul lor. Câteva zile mai târziu, pe 29 martie, îndrăgostiţii au fost surprinşi în timpul unei cine. Ca un adevărat gentleman, soţul vedetei aşteptat-o pe şatena misterioasă în faţa blocului şi a condus până în apropierea unui local de lux. A parcat la o distanţă apreciabilă, iar după ce au coborât din SUV, cei doi s-au comportat ca doi străini, mergând la distanţă şi intrând separat în restaurant. Au mâncat, au băut şi s-au distrat, iar la plecare au procedat la fel: au ieşit pe rând şi au stat la câţiva metri unul de altul, ca să nu fie văzuţi împreună, Cel mai probabil, “porumbeii” cred că astfel o menajează pe artista “tradusă”, bazându-se pe conceptul: “Ceea ce nu ştii nu te poate răni!”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro