VIDEO / PAPARAZZI / Lora a dat în mintea copiilor / Cum a fost filmată artista, în public!

Îndrăgita artistă Lora a fost surprinsă într-o ipostază inedită, într-un magazin cu jucării, unde se afla împreună cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu.

Lora şi Ionuţ Ghenu au „descins”, recent, într-un magazin cu jucării, iar artista părea că se simte în lumea ei. Şi, cum nu putea cumpăra orice, oricum, Lora a analizat cu atenţie produsele expuse pe rafturi, iar la un moment dat copilul din ea nu s-a mai putut abţine. Aşa că artista s-a aşezat pe vine în faţa unui raft şi a început să se joace, totul fiind filmat de paparazzii SPYNEWS. După ce a probat jucăriile şi s-a convins că acestea corespund exigenţelor, Lora le-a achitat şi, fericită şi cu sacoşele pline, a continuat sesiunea de shopping, alături de Ghenu.

De mai bine de cinci ani, Lora şi Ionuţ Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar de ceva timp se gândesc la nuntă. "De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea", declara, recent, Lora.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro