VIDEO PAPARAZZI / Lora, din nou la spital după ce i-a murit mama! Artista, îndurerată și abătută în primele imagini de după înmormântare

Este o perioadă extrem de dificilă pentru Lora. Mama artistei a murit, după o lungă bătălie cu o boală nemiloasă. Artista a luat o lungă pauză de la rețelele de socializare și s-a focusat pe viața personală. Acum câteva zile, și-a condus mama pe ultimul drum, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro arată că încă nu și-a revenit.

Îngândurată, abătută și fără niciun zâmbet pe față: așa a fost surprinsă Lora de paparazzii noștri, într-o seară care a adus-o din nou la spital. Vedeta, însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu, a ajuns la o clinică privată, acolo unde au stat de vorbă cu mai multe persoane.

Lora, din nou la spital după moartea mamei

Nu este clar care a fost scopul vizitei, însă cert este că nu are cum să fie foarte atașată de spitale, având în vedere lupta aprigă pe care a purtat-o, împreună cu mama ei, împotriva bolii.

După ce și-au încheiat scopul vizitei, Lora și Ghenu au plecat la drum. S-au urcat în mașină, apoi au făcut o oprire la un restaurant, unde au comandat mâncare la drive-through. În tot acest timp, Lora a stat cu capul plecat, cel mai probabil foarte atentă la telefonul ei mobil.

Lora și-a condus mama pe ultimul drum, marți. Mihaela Petrescu, de care a fost foarte apropiată, a fost răpusă de o boală nemiloasă, pe care Lora a tot sperat că o va putea învinge. Mama artistei s-a operat pentru prima oară în 2013, după care au urmat ședințe de chimioterapie care au afectat-o enorm. Alături de prieteni și de familie, au continuat să lupte până la sfârșit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro